Norcolut tabletta miatt késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászom Norcolut tablettát írt fel nekem, és azt mondta ha utána megjön kezdhetem a clostibegyt tablettát. Nekem rendes a ciklusom tehát nem szokott késni 28 és 30 nap között mindig megjön. Most beszedtem a napi 3x1 norcolutot és már a 32. napon tartok de nem jött meg. Fáj a hasam és érzékenyek a melleim mint mindig a menstruációim előtt de egy csepp vér sincs. Késhet emiatt a gyógyszer miatt? Elvileg ha megjön akkor a 6. naptól kéne szednem a clostibegyt tablettát.2011. aug. 31. 07:18
11/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok aki még nézi! Még mindig nem jött meg. Ma reggel lett egy halvány pozitív tesztem. Egyenlőre még nem fogtam fel és félek is kicsit. 8 után hívom a dokit. Nem akarok túl korán dokihoz menni. Szorítsatok. 3 év várakozás után igazán sikerülhetne. Huhh,.... most meg dolgozni kéne. Még jó hogy péntek van.
2011. szept. 2. 07:39
12/25 anonim válasza:
Persze, hogy nézlek. Délután csinálj még egy tesztet, egy 10es érzékenységűt. Aztán majd írj hogy mivan.. :)
13/25 anonim válasza:
Júújj de jó Neked! A halvány pozitív is pozitív! Gratulálok!
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még nem merem beleélni magamat teljesen. Remélem minden rendeben lesz. Orvosom sajnos szabadságon van a héten, de hétfőn konzultálok vele. Addig is itt a hétvége és pihenek. De lassan telik most az idő.
2011. szept. 2. 11:16
15/25 anonim válasza:
Nem csinálsz mégegy tesztet??
16/25 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam és pozitív. :) Orvost csak hétfőn érem el, hogy mikor éri meg elmennem hozzá, de szerintem nekem korán fog vizsgálatot kérni mert 3 éve elvetéltem és azóta semmi. Most hogy elvileg sikerült lehet kell vmi magzatmegtartó kúp vagy vmi. De ezt csak a doki tudja. Egyenlőre annyi van hogy nem jött meg, pozitív a teszt és jól vagyok. Csak nehogy megint csak petezsák legyen és műtenek. Na de rosszra most nem gondolok, majd lesz ami lesz. Azért szorítsatok. Rám fér, így majd 30 évesen hogy végre jöjjön az első.
2011. szept. 3. 11:38
17/25 anonim válasza:
Szívből gratulálok, majd írj ha voltál dokinál. :)
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Beszéltem az orvossal. Jövő hét hétfőn 12-én vár uh-ra. Istenem csak legyen szívhang is! Legkorábban mikor van szívhang? Lehet nekem még nem is lesz. Huhh. Még egy hét bizonytalanság.
2011. szept. 5. 10:44
19/25 anonim válasza:
Hát lehet lesz, lehet nem. :)Én 6 hetesen voltam elöszőr, még nem is nézett szívhangot, csak annyit mondott, hogy apetezsákban ott van a 3 mm-es picikém. :) Én már ennek is nagyon örűlte, hogy nem üres petezsákom van. Aztán 8 hetesen mentem újra, akkor már 6 mm volt, és már a szívhangot is nézte. Lehet lesz már szívhangotok, azthiszem 5 hetes+3 napos kortól már vana kinek van, de ez változó. Ne ijedj meg, ha esetleg még nincs, vagy nem nézi. :)
20/25 A kérdező kommentje:
Rendben, nem fogok ijedezni.Én aznap leszek 6+1hetes. Vagyis aznap kezdem el a 7.hetet. Lehet csak akkor lesz szívhang ha már betöltöm a 7.hetet. Mindegy is csak legyen egyszer csak. :) Majd megírom mi volt.
2011. szept. 5. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!