Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Norcolut tabletta miatt...

Norcolut tabletta miatt késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászom Norcolut tablettát írt fel nekem, és azt mondta ha utána megjön kezdhetem a clostibegyt tablettát. Nekem rendes a ciklusom tehát nem szokott késni 28 és 30 nap között mindig megjön. Most beszedtem a napi 3x1 norcolutot és már a 32. napon tartok de nem jött meg. Fáj a hasam és érzékenyek a melleim mint mindig a menstruációim előtt de egy csepp vér sincs. Késhet emiatt a gyógyszer miatt? Elvileg ha megjön akkor a 6. naptól kéne szednem a clostibegyt tablettát.
2011. aug. 31. 07:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Aki még nézi, annak szeretném elújságolni, hogy tegnap 6+2hetesen voltam dokinál. Csinált UH-t éééééééééés: Szabályos petezsák, benne 3mm embrio, ééééééééés van szívpulzálás. :) El se hiszem olyan jó érzés volt. Most nagyon kell vigyáznom mert nehezen jött össze. Kaptam hüvelykapszupát, azt hiszem uthrogestan a neve (nem tudom így írják e). :) Mindenkinek köszönöm, hogy velem volt és válaszolt.
2011. szept. 13. 06:40
 22/25 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok. Én is 6+2 naposan voltam elöszőr, azthiszem. Én is nagyon aggodtam, hogy minden rendben legyen. Sőt még a bolond fejemmel, napokig teszteket csináltam, hogy biztos-e.... :):):):)

Azóta eltelt több mint 10 hét, elsem hiszem, hogy repűl az idő. Tegnap éreztem valamit a köldököm alatt kicsit balra, buborékoló érzés volt. Állítólag elöszőr ezt érzik a nők, a rúgás helyett. Már alig várom, hogy rendesen megmozduljon, és érezzem 100 %-ra. Jövőhéten megyünk 4D ultrahangra, talán ott már megmondják a nemét is. Majd megírom mi volt. :)

Te pedig pihenj nagyon sokat, és szerintem kezd el szedni az elevitet. Nekem tökéletes lett tőle a vérképem állandóan, és hányingerem sem volt amíg szedtem. A 3. hónap után már csak minden 2-3. nap szedem, ahogy eszembe jut... :) De te még szedd szerintem, nagyon jó vitamin, akárki akármit is mond róla.

2011. szept. 13. 10:29
 23/25 A kérdező kommentje:
:) Én is így vagyok ezzel az elején. Most 4 hét múlva kell csak újra mennem UH-ra dokihoz. Addig megint azon fogok töprengni, hogy vajon ott van még? :) Hát, remélem ott lesz 4 hét múlva is csak nagyobbacska méretben. Elevitről én is csak jót hallottam. Szedni fogom mától. Gratulálok nektek és várom a baba nemét! :)
2011. szept. 13. 10:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia .Hogy vagytok ? Azóta eltelt egy" kis" idő ... gondoltam érdeklődök ;-) .
2014. máj. 27. 14:25
 25/25 A kérdező kommentje:
Csak most vettem észre hogy írt valaki ehez a nagyon régi kérdésemhez. Azóta kisfiam elmúlt 5 éves, és lett egy kishuga is azóta. Most a harmadikért izgulunk.
2017. máj. 13. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!