Norcolut tabletta miatt késhet a menstruáció?
Szívből gratulálok. Én is 6+2 naposan voltam elöszőr, azthiszem. Én is nagyon aggodtam, hogy minden rendben legyen. Sőt még a bolond fejemmel, napokig teszteket csináltam, hogy biztos-e.... :):):):)
Azóta eltelt több mint 10 hét, elsem hiszem, hogy repűl az idő. Tegnap éreztem valamit a köldököm alatt kicsit balra, buborékoló érzés volt. Állítólag elöszőr ezt érzik a nők, a rúgás helyett. Már alig várom, hogy rendesen megmozduljon, és érezzem 100 %-ra. Jövőhéten megyünk 4D ultrahangra, talán ott már megmondják a nemét is. Majd megírom mi volt. :)
Te pedig pihenj nagyon sokat, és szerintem kezd el szedni az elevitet. Nekem tökéletes lett tőle a vérképem állandóan, és hányingerem sem volt amíg szedtem. A 3. hónap után már csak minden 2-3. nap szedem, ahogy eszembe jut... :) De te még szedd szerintem, nagyon jó vitamin, akárki akármit is mond róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!