Norcolut tabletta miatt késhet a menstruáció?
Miért írt fel norcolutot ha menstruálsz rendesen???? Azt akkor szokták, ha nem jön meg a mensid. Legalábbis nekem akkor írta fel a doki mindig. Beszedtem a 3 napi adagomat, aztán 4. nap megjött. Nem értem miért kellett neked felírni.
A norcolutnak nagyon erős a hormontartalma, és nekem nem vált be. Egyszer megj9tt tőle a mensim, de köv hónapban ismét semmi. Ekkor dokit váltottam.
A másik doki írt fel nekem Proverát, ez meghozta a mensim, aztán clostylbegitet kellett szednem. 4. clostyl után összejött a babám. :)
A dokidnak jó neve van a szakmában? Bízol benne???
2011. aug. 31. 12:05
2/25 A kérdező kommentje:
Szia, jajj de örülök, hogy írtál. Nem ismerem ezt a gyógyszert és most hogy utána olvastam én is észrevettem, hogy ezt azok szedik, akiknem nem jön meg. Nekem meg tök normális a ciklusom. Annyit mondott az orvos, hogy látott a bal petefészkemben egy szép nagy tüszőt (17mm-est) és azért kell szednem egy hétig ezt a norcolutot hogy tuti megrepedjen és legyen hely az új ciklus tüszőjének. Vagy mi. ??? És ekkor kéne elkezdenem a clostibegyt tablettát. 3 év próbán vagyunk túl, és azt mondta ha ezek nem segítenek akkor beutal a meddőségibe. :(
3/25 A kérdező kommentje:
Amúgy a doki rendes nem kapkod. Csak nem tudom tényleg használni fog e egy havi closti főleg hogy meg se jött még a norcoluttól. Neked gratulálok a babához. :) Piszok jó érzés lehet!!! :) Én már bármiről lemondanék ha lehetne babám.
Amíg szeded a Norculutot, addig nem jön meg. Ha abbahagyod, 3-4 nap múlva fog megjönni a vérzés
2011. aug. 31. 13:45
5/25 A kérdező kommentje:
Hm, na ez az. Nekem ez az 5. nap mióta abba hagytam. És a szedése nélkül is mindig megjött 28 és 31 nap között. Akkor ettől a szertől késhet? Nálam pont ellenkező hatása van? Nekem ez már késésnek számít. Semmit nem szedtem eddig és júliusban is 29 napra előtte meg 28 napra jött meg, mindenféle gyógyszer nélkül. Ez a ciklusom 32. napja ma.
2011. aug. 31. 20:15
7/25 A kérdező kommentje:
Szia, ne Pesten lakom, de itt dolgozom nap mint nap Újbudán. Miért kérdezed? Amúgy még mindig nem jött meg. ??? Pedig fáj a hasam és úgy érzem meg fog jönni.
Azért kérdeztem csak, mert ha esetleg nem változik a helyzet, vagy ha meg is jön, és elkezded szedni a clostyl, de eredménytelen lesz, akkor én azt tanácsolnám válts orvost, hallgasd meg másnak is a véleményét. És akkor nagyon szivesen ajánlanám neked az én dokimat, aki Pesten rendel.
Amugy nekem a clostilt a mensi 2. napjától kellett elkezdenem szedni, 5 napig. Ezt sem értem, hogy neked miért a 6.-on kell. Mindegy, én nem vagyok orvos, nem értek annyira hozzá, mint ők. De ha ténylge nem jön össze a baba hamarosan, akkor szerintem menj el máshoz. Több szem, többet lát. :)
2011. szept. 1. 08:53
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon aranyos vagy. Igazság szerint még csak 3szor voltam ennél a dokinál mert váltottam az előzőt. Nem tudom mennyire érti az új a dolgát. Most azt hiszem megvárom mi lesz, használ e esetleg a clostibegyt. Ha nem akkor elgondolkozom hogy más véleményét is kikérjem. Ezek szerint a te orvosod nagyon jó, és tud meddőségi kérdésekben is segíteni. Az jó. Majd írok ide hogy hogy alakult, ha még majd nézed. :)
Biztos nézni fogom, lassan 1 éve itt vagyok, és gyakran szétnézek. :) Sok sikert.
2011. szept. 1. 09:49
Kapcsolódó kérdések: