Van olyan aki lombik előtt itta Gyuri bácsi babaváró teáját és segített?
Igen, én ( 5 sikertelen után, a hatodik előtt ittuk végig az első két lépést, a harmadikkal egy időben ment a lombikos szurizás, ekkor sikerült a kislányunk), meg a tv-ben is volt a Gyuri bácsi társaságában 2 csaj, akiknek így lett sikeres a lombikjuk több sikertelen után.
30+2 hkm
Sziasztok!
Gyuri bácsi melyik teáját ittátok?
Mi is babát szeretnénk!
Köszi a válaszokat!
Köszönöm,ez jó hír.Mi 2009-ben ittuk az első lombik előtt és sikerült is.Most már 21 hónapos a kislányunk.Akkor a csomagban még csak csalán és diólevél tea volt.
Idén már 2 sikertelen lombikon vagyunk túl.Sajnos a kistesó már nem jön ilyen könnyen.Elhatároztam újból megpróbálom a teakúrát,hátha akkor is ez segített.Csak még nem tudom pontosan mikor lesz a beültetés.Hétfőn derült ki,hogy nem sikerült.Decemberben kell mennem uh-ra,és január vagy februárban lesz a beültetés.Így nem tudom mikor kezdjük el inni,hogy jó legyen.
Ajánlom még a Gynevac kúrát is.Azt is próbáltuk.Úgyhogy nem tudom akkor mi jött be,de vmelyik biztosan. :)
Nagyon szeretném,hogy a következő sikerüljön,így mindent bevetek a sikerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!