Hány éves korban vállalnátok gyereket?
Figyelt kérdés
Egyre később szeretnének gyereket az emberek, legalábbis ezt állítják a statisztikák. Hát én eléggé fiatal vagyok az átlag korhoz, de már megfordult a fejembe, hogy jól jönne egy kis totyogós. Ti mikor vállaltátok, vállalnátok?2011. aug. 30. 14:27
11/18 A kérdező kommentje:
Elhiheted, hogy tisztában vagyok vele jobban mint gondoltad. Én nem most szabadultam ki a plázából. Tudom, hogy fiatal vagyok, de az nem jelenti azt, hogy nem látom a felelősséget a dolgok mögött. Tisztában vagyok vele mit vállalnék egy gyerekkel. Ez előtti kommentet is köszönöm (: (lealacsonyítást pedig nem kérek, inkább ne írj semmit.)
2011. aug. 30. 14:55
12/18 anonim válasza:
Nem lealacsonyításnak szántam! Csak nekem az olyan írásból,hogy jó lenne már egy totyogós, meg pelusos nem éppen tűnik úgy,hogy tisztában van vele az illető,hogy a gyerekvállalás ennél több. Ha valaki valóban felelősségteljes, akkor nem csaj az jut eszébe,hogy jól jönne egy kis totyogós!
13/18 anonim válasza:
Ja felelősség számomra ott kezdődik,hogy anélkül,hogy lett volna legalább 2 év munkaviszonyom nem vállalnék gyereket!
14/18 anonim válasza:
Szia kedves kérdező :) 18 évesen elég komoly csaj vagy :) Én azt tanácsolom neked, hogy 1 év (biztos!, és bejelentett) munkaviszonyod mindenképp legyen mielőtt babát szeretnél! Anélkül a mai világban nem sokra megy az ember...
Mert 25-e ft-tal kitörölheted (bocsi a csúnya kifejezésért,)nem t'om pontosan mennyi a gyes most(de vhogy így számolj,és az 1 évig tart).
Légy előrelátó! Boldog babázást a későbbiekben..
14 hónapos kislány anyukája. 21
15/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ! (:
2011. aug. 30. 15:56
16/18 anonim válasza:
Én 30 évesen szültem az elsőt, amikor már volt férjem, munkánk, és házunk. A másodikat 32 évesen és 35 leszek mire megszületik a harmadik.
17/18 anonim válasza:
Mostanában majdnem minden héten van egy ilyen kérdés....
Én 18évesen vállaltam.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. aug. 31. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!