Van aki mára nem várta (08.28. ), és sajnos megjött? Mit éreztek most? Én nagyon el vagyok keseredve! Vígasztaljuk egymást.
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 13:05
21/26 anonim válasza:
Hát attól függ hogy milyen időközönként fog hazajárni.
Olyan is szóba jött hogy 3 havonta...
Akkor meg szerintem egyenesen reménytelennek tűnik :-(
22/26 Atroposz válasza:
Az én pasim is kamion sofőr és összejött a baby ,fel a fejjel.Szurkolok nektek.
23/26 A kérdező kommentje:
Hát ezt még azért elmondom, tegnap reggel jött meg, most meg úgy néz ki elmúlt. Hát ez meg most mi lehet? Hát majd pénteken kiderül a kontroll uh-n. Baba már biztos nincs, de azért kíváncsi vagyok. Hát pont most nincs privát dokim, aki figyelt volna rám.
2011. aug. 29. 20:44
24/26 Atroposz válasza:
Van az ismeretségi körömben egy olyan lány akinek az orvosa azt mondta lát egy kis vérömlenyt és elfog menni a baba,1 hét múlva megint elment a doki azt mondta nincs már meg a baba.Elment egy másik orvoshoz......Azóta félidős.Talán neked is van esélyed erre...Szorítok neked , hogy minél előbb újra babás legyél!
25/26 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, bár én darabosan véreztem, már írtam is, és az orvos 6mm -es nyálkahártyát látott, szóval ez valószínűtlen, meg hát azt mondta nincs már terhesség, igaz csak hasi ultrahangon nézett. Hát majd pénteken kiderül.
2011. aug. 30. 07:42
26/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ha erre jártok, 2 napja teszteltem pozitívat!!!!
Nagyon félek, nehogy úgy járjak, mint augusztusban!
2011. dec. 29. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!