Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a pajzsmirigyemmel lenne...

Ha a pajzsmirigyemmel lenne gond az okozhatna vélést?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pajzsmirigyeddel lenne gond a teherbeesés is gondot jelentene, de gondolom igen.

Ha ilyen probléma áll fenn állandó kontrollra van szükség.

2011. aug. 28. 11:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Túl magas az alaphőm túl vagyok két vetélésen, az első baba hamar összejött a második több mint egy év után úgy hogy egyáltalán nem védekeztünk elötte. Hol tudom kivizsgáltatni a pajzsmirigyet? és mit kell mondanom az orvosnak?
2011. aug. 28. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:

okozhat vetélést, igen

háziorvostól kérj beutalót endokrinológiára, ott pedig elküldenek majd vérvételre, megnézi a pajzsmirigyhormonokat is

2011. aug. 28. 12:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Háziorvosnak mit mondjak miért szeretnék menni? az uzsoki korházba csinálnak ilyen vizsgálatot?
2011. aug. 28. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:

a 2 vetélés miatt gyanakszol

ha ő nem akar beutalót adni, akkor ad a nőgyógyász

2011. aug. 28. 13:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2011. aug. 28. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia. Sajnos, ahogy az előző válaszolók is írták, mind a teherbeesést, mind a babamegtartását negatívan befolyásolhatják a pajzsmirigy problémák.

Ha az Uzsoki kórházban gondolkozol, feltételezem, zuglói vagy. Ebben az esetben tudnám neked ajánlani nőgyógyásznak Dr. Fekete Antalt az örsi nőgyógyászaton. Én is hozzá mentem, mert gondoltam, hogy baj van a hormonokkal. Minden problémázás nélkül megcsináltatta a vizsgálatokat. Most várom az eredményeket. Egy próbát megér. Ha gond van, tud küldeni endokrinológushoz.

Jó egészséget és mielőbbi babásodást! :)

2011. aug. 28. 20:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen én az uzsokiba járok nőgyógyászatra eddig nem merült fel hogy elkéne ennem más vizsgálatra is ,de olvasgattam és hullik hajam is iszonyatosan úgyhogy inkább kivizsgáltatnám magam
2011. aug. 28. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen vizsgáltasd ki magad. Nem csak vetélést okozhat, hanem fejlődési rendellenességet is a babánál. Szóval, mindenképpen menj orvoshoz.
2011. aug. 29. 08:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Héten lemegyek a háziorvosomhoz, kérek beutalót enroklinológiára utána bejelentkezem az uzsokiba. inkább fölölegesn vizsgálljanak ki mnit esetleg valami angy baj legyen.
2011. aug. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!