Az 5. hétbe vagyok és elég sok jel a vetélésre utal, de még egyáltalán nem vagyok benne biztos. A babát látom a bugyimon? (mármint tudom h én nagyon pici) De mit látok mégis?
Kérlek segítsetek mert egyáltalán nem tudom h ha elvetélek akkor az mégis milyen. Milyen következménye lehet ha nem megyek orvoshoz?
Látom ha eltávozik belőlem a baba? megtudom fogni?
Kérlek írjatok erről!
Dehogy tudod megfogni...nagyon pici még öt hetesen.
Tényleg, mik a tünetek?
És miért nem akarsz orvoshoz menni? Ő meg tudna téged nyugtatni. Mivel még pici a magzat, nem lenne szükséged utólagos beavatkozásra, de holnap mindenképpen az legyen az első dolgod, hogy kérsz egy gyors időpontot a nőgyógyászodtól!
Van egy bizonyos dolog ami nőgyógyásznál történt velem azóta egyetlen egysem sem megyek:(
De ha nemmegyek milyen következményei lehetnek?
Súlyos következményei lehetnek, ha nem mész nőgyógyászhoz, jelen esetben, ha vetélésnél nem ürülsz ki rendesen, a bent maradó darabok fertőzést okoznak, a méhed is rámehet!
Terhességnél pedig egyszerűen muszáj elmenni, a baba egészsége érdekében, meg a tiédben!
És ha nem vagy terhes, akkor is muszáj menni, a rákszűrés miatt!
Ha szulni fogsz akkor se mesz majd korhazba? A 9 honap alatt nem fogsz nogyogyaszhoz jarni? Otthon akarsz majd szulni? Ilyet nem szabad am csinalni, tudod. Azt te tudod hogy mi tortent a nodokinal, de valaki bizalmasoddal menjel akkor el, o is mindig menjen be veled a vizsgalatra, ne feljel. Anyukad, ferjed, baratnod, szoval barkit magaddal vihetsz!
Menjel el holnap a dokihoz valakivel!
Atyaisten! MENJ orvoshoz, ha játszol a gyerek életével akkor talán tényleg egyszerűbb elvetélni vagy védekezni kellett volna. Az egy dolog, hogy parázol az orvostól, az meg egy másik, hogy alapismereteid sincsenek a testedről, a terhességről. Mit gondolsz, más sem megy orvoshoz, csak mert kellemetlen? Vagy mert egykét doki idiótán viselkedett vele?
Neked van egyedül p*nád..?
Neked egyvalamit kellene megjegyezned: NE szülj gyereket!
Bocs a stílusért, de nem hiszem el, hogy ilyen van, miközben mások megfeszülnek, hogy egészséges legyen a gyerekük.... Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!