Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt 2 nappal...

Menstruáció előtt 2 nappal barnás folt a bugyimon?

Figyelt kérdés
2 nap múlva meg kellene jönnie, soha nem volt előtte barnás vérzésem, semmi tünet(amikor megjön mindig élénk piros és normális mennyiségű). Mindig pontosan jön meg. Ma délelőtt 10 körül volt egy barnás folt a tisztasági betétemen, törlésnél semmi. Betétet cseréltem, aztán néhány óra múlva újabb folt. Lehetek terhes? Volt aki így lett terhes? Mikor tesztelhetek?:) Az alhasam néha szúr, olyan érzésem van néha, mintha mindjárt megjönne, sőt a melleim már majd leszakadnak, úgy fájnak.:(:)))
2011. ápr. 15. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nekem is szokott lenni ilyen barnás folt mensi előtt,de van,h nem...változó,teljesen természetes,a hasad is azért szúr és a melled is azért fáj.nekem ugyanez szokott lenni.

Nem hiszem,h terhes vagy,de ha nem jön meg amikor kellene akkor pár napot még várj és tesztelj egyet!:)

2011. ápr. 15. 17:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Esetleg beágyazódás miatt lehet. ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelj. Drukkolok, ha babát szeretnél.
2011. ápr. 15. 17:45
 3/13 A kérdező kommentje:

Szeretnénk bizony:)

Amióta csak az eszemet tudom, amikor megjön sosincs pecsételőm, vagy ahhoz hasonló, úgyhogy nagyon bízom benne:)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és persze a szurkolást:)

2011. ápr. 15. 17:55
 4/13 anonim ***** válasza:

A ciklusok változhatnak. Én is így jártam, hogy eleinte nem volt előtte semmi pecsételésem, és amikor volt, azt hittem azért volt, mert sikerült a baba. De sajnos nem.

Szóval bármi lehet. Attól még, hogy nem volt eddig, attól még lehet hogy mégis mensi előjel. :((

De nagyon drukkolok neked, hogy te szerencsés legyél és babát jelentsen! Majd írd meg, hogy mi a helyzet veled!

2011. ápr. 15. 19:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok, nagyon remélem mert 1 éve próbálkozunk:(:) Mindenképpen megírom, köszönöm, és remélem, Neked is előbb-utóbb(de inkább előbb) összejön:)
2011. ápr. 15. 20:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Reggel mintha megjött volna, vagy nem tudom minek nevezzem. Rózsaszín/barna váladék volt amikor töröltem. Azt hittem megjött, de a tampon csak barna-rózsaszín volt 4 óra után is egy picit. Mi lehet ez? Segítsetek!! Köszönöm:(:(
2011. ápr. 16. 12:26
 7/13 anonim ***** válasza:

19:23-as vagyok:

Lehet, hogy te is úgy jársz, mint most én! :(((

De ne legyen igazam!

2011. ápr. 16. 12:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Már 4 órája semmi folt, se semmi. De nagyon félek. Remélem, nem lesz igazad, mert már nagyon jó lenne egy baba:):( Remélem neked is mihamarabb össze jön, köszönöm a segítséget.:)
2011. ápr. 16. 14:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, hogy tegnap délutánra elmúlott a dolog:))) Ha teszteltem megírom:)
2011. ápr. 17. 07:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó. Drukkolok Neked!!!
2011. ápr. 17. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!