Menstruáció előtt 2 nappal barnás folt a bugyimon?
nekem is szokott lenni ilyen barnás folt mensi előtt,de van,h nem...változó,teljesen természetes,a hasad is azért szúr és a melled is azért fáj.nekem ugyanez szokott lenni.
Nem hiszem,h terhes vagy,de ha nem jön meg amikor kellene akkor pár napot még várj és tesztelj egyet!:)
Szeretnénk bizony:)
Amióta csak az eszemet tudom, amikor megjön sosincs pecsételőm, vagy ahhoz hasonló, úgyhogy nagyon bízom benne:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és persze a szurkolást:)
A ciklusok változhatnak. Én is így jártam, hogy eleinte nem volt előtte semmi pecsételésem, és amikor volt, azt hittem azért volt, mert sikerült a baba. De sajnos nem.
Szóval bármi lehet. Attól még, hogy nem volt eddig, attól még lehet hogy mégis mensi előjel. :((
De nagyon drukkolok neked, hogy te szerencsés legyél és babát jelentsen! Majd írd meg, hogy mi a helyzet veled!
19:23-as vagyok:
Lehet, hogy te is úgy jársz, mint most én! :(((
De ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!