Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt 2 nappal...

Menstruáció előtt 2 nappal barnás folt a bugyimon?

Figyelt kérdés
2 nap múlva meg kellene jönnie, soha nem volt előtte barnás vérzésem, semmi tünet(amikor megjön mindig élénk piros és normális mennyiségű). Mindig pontosan jön meg. Ma délelőtt 10 körül volt egy barnás folt a tisztasági betétemen, törlésnél semmi. Betétet cseréltem, aztán néhány óra múlva újabb folt. Lehetek terhes? Volt aki így lett terhes? Mikor tesztelhetek?:) Az alhasam néha szúr, olyan érzésem van néha, mintha mindjárt megjönne, sőt a melleim már majd leszakadnak, úgy fájnak.:(:)))
2011. ápr. 15. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon drukkolok sok sikert kivanok, nekem is mejött , ma pedig mar gondoltam hohy lesz valami mert a melleim ugy feszülnek lassan egy honapja, meg meg is nöttek. Mi is több mint egy éve várunk a golyára.Sok sikert ird meg , hogy áll a helyzet.
2011. ápr. 17. 14:42
 12/13 A kérdező kommentje:
MEgjött sajnos..:( Igazatok volt..:(
2011. ápr. 20. 07:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok:))

Tényleg vannak csodák, tegnap este rájöttem:))))

Mindig pontos mensim volt, és most nem jött meg(26 napra szokott megjönni) 27. napon negatívat teszteltem, viszont 13 nap késés után nagyon erős pozitívat:))))

Sok Sikert Mindenkinek:))

2011. máj. 27. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!