Ez pozitív teszt? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Menstruáció alatt csináltam meg.
A vérzésem darabos.
Biztos, hogy pozitív? Kettőt csinálta, az egyik nagyon halvány, szinte nem is látni, a másik meg... fentebb..
2011. aug. 26. 13:15
21/25 anonim válasza:
Szerintem ezzel a teszttel nem stimmel valami. A tesztcsíknak nem a műanyagos borítás mellett kellene lennie, hanem sokkal közelebb a kontrollcsíkhoz. De a darabos vérzéssel, ha baba van nem szabad megvárni, hogy haza jöjjön a dokid, hanem azonnal a kórházba kell menni. Már ha ez a teszt jó.
22/25 anonim válasza:
Szerintem sem jó a teszt. A 2. csíknak nem ott kéne lennie.
24/25 anonim válasza:
2.vagyok
Én is ezért nem tudtam, hogy akkor mit kell nézni mert nem így szoktak kinézni a tesztek. Az enyémek nem ilyenek voltak. Tól messze van a két csík egymástól és az egyiknek a színe is fura. Olyan rózsaszín piros helyett.
25/25 anonim válasza:
Mi van veled azóta kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!