Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív teszt? SÜRGŐS!

Ez pozitív teszt? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

[link]

Menstruáció alatt csináltam meg.

A vérzésem darabos.

Biztos, hogy pozitív? Kettőt csinálta, az egyik nagyon halvány, szinte nem is látni, a másik meg... fentebb..

2011. aug. 26. 13:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ez POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!! Lehet még pár nap és erősödik a jel.
2011. aug. 26. 13:17
 2/25 anonim ***** válasza:
Látok két csíkot de nem tudom azt kell-e nézni. Nem tudsz jobb képet csinálni?
2011. aug. 26. 13:17
 3/25 A kérdező kommentje:
De menstruálok! És darabos is! Akkor hogy lehetséges?
2011. aug. 26. 13:19
 4/25 anonim ***** válasza:

Igen, ez pozitív.

Sajnos azt jelenti, ha mensid van hogy a baba nem maradt meg :( Sokan nem is tudják hogy baba lehet(ett), csak hogy pár napot késik.

Együttérzek Veled, de a mensi azt jelenti, hogy már nincs baba :(

2011. aug. 26. 13:21
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

Azonnal orvos, lehet, h méhen kívüli a terhesség, de lehet, h sajnos elment a baba!

Én egyből mennék a legközelebbi kórházba, h vizsgáljanak meg!

2011. aug. 26. 13:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha darabos a vérzésed, akkor valószínű nem maradt meg:( Ahhoz, hogy a hcg kiürüljön, kell még egy kis idő, így a teszt kimutathatja.

Persze nem feltétlenül megy el a baba, de a darabos vérzés nem jelent túl jót. Nézesd meg magad dokival.

2011. aug. 26. 13:23
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző!

Ha jól tudom van olyan nő aki 2-3 hónapig is menstruál a terhessége alatt!! Ismerek is ilyet.. úgyhogy szerintem orvoshoz kell fordulnia a kérdezőnek majd a doki megmondja mi van!

2011. aug. 26. 13:24
 8/25 anonim ***** válasza:
3.vagyok, akkor elnézést amiért azt írtam hogy ha mensi van akkor elment a baba. Én így tudtam, mégegyszer elnézést.
2011. aug. 26. 13:26
 9/25 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy elment a baba? :(

Mennyi ennek az esélye?

2011. aug. 26. 13:27
 10/25 anonim ***** válasza:
47%
Nem biztos, beágyazódásos vérzés is lehet, de ha darabos, az nem jelent jót, de kérlek sürgősen keress fel egy nőgyógyászt! Majd ird meg mi történt. Sok sikert és bárhogy is lesz fel a fejjel, sikerülni fog. Sok nő úgy vetél el, hogy nem is tudja, hogy babát várt... Egyébként nem szedsz vmilyen hcg tartalmú gyógyszert? Az hozhat fals pozitiv eredményt.
2011. aug. 26. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!