Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív teszt? SÜRGŐS!

Ez pozitív teszt? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

[link]

Menstruáció alatt csináltam meg.

A vérzésem darabos.

Biztos, hogy pozitív? Kettőt csinálta, az egyik nagyon halvány, szinte nem is látni, a másik meg... fentebb..

2011. aug. 26. 13:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Menj orvoshoz mert még semmi se biztos.

[link]

2011. aug. 26. 13:34
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit. Nőgyógyászhoz nem tudok most menni, mert elutazott a doki. Majd megírom, mi történt...
2011. aug. 26. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedbe most az egyszer másik dokihoz mennék..
2011. aug. 26. 13:48
 14/25 anonim ***** válasza:
hát ne várj míg az orvosod hazajön! menj el egy másikhoz! remélem minden rendben lesz!
2011. aug. 26. 13:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Minél előbb keress fel egy orvost, hátha tényleg baba, és tudnak még segíteni hogy megmaradjon. Ha mégsem arról van szó, akkor is jobb ha lát doki szerintem!

Majd írd meg , hogy alakult a dolog!

2011. aug. 26. 13:58
 16/25 anonim ***** válasza:

A teszted egyértelműen pozitív, de a darabos vérzés, a terhességed jövője szempontjából elég rosszul hangzik.:-( Valóban van olyan, hogy valaki a terhessége alatt "menstruál", de ez a vérzés valójában nem menstruáció. Az ugyanis a nyálkahártya leválását, és távozását jelenti, ami terhesség alatt nem történik meg. Vagy ha igen, azt vetélésnek hívják...

Szerintem azoknak lesz igazuk, akik azt írták, hogy terhes lettél, de megszakadt. Ettől függetlenül mindenképp menj el orvoshoz, és ne várj a saját dokidra, sem arra, hogy mi "amatőrként" mit gondolunk, vagy javasolunk.

2011. aug. 26. 14:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

magánvélemény, akinek nem inge....

Itt az oldalon egyre több olyan csajszival lehet találkozni, akinek van egy pozi tesztje, mellette barnázás, rózsaszínezés, vagy esetleg vérzés, és itt az oldalon várják a megoldást tőlünk, többségében laikusoktól!

Nekem volt ismerősön akinek csak icipici barnázása volt, hozzá kicsi görcse, és elment a baba, de egy másik eset pont az ellentéte, élénkpiros, nagy mennyiségű vérzés, mégis megmaradt a gyerek! Szóval akinek ilyen jellegű problémája van, az mindenképpen amilyen gyorsan csak tud menjen orvoshoz, ne itt várja a megoldást a problémára!

2011. aug. 26. 14:02
 18/25 anonim ***** válasza:

ORVOS! AZONNAL!

A teszt határozottan pozitív, de a darabos vérzés nem jó.

2011. aug. 26. 16:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Annak a második csíknak nem közelebb kellene lenni-e a kontrol csíkhoz? Nekem nagyon messzinek tűnik csinálj még egyet mielőtt elmész dokihoz.
2011. aug. 26. 19:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Milyen teszt??Lehet hogy rossz a látásom de én 3 csíkot látok.2 erősebb és egy halvány.Nem értem.
2011. aug. 26. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!