8 napja késik. Ma egy picit barnáztam. Most akkor nem lehetek terhes? A hőm egy hete 37 felett van.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 17:29
11/15 anonim válasza:
ez tuti baba. de jo, ugy gondoltam rá.. most akkor az van hogy terhes vagy, és az utolso mensihez képest 6 hétre menj dokihoz, akkor már látni az uh-n és lesz szivhang is a 6. vagy a 7. héten. gratulálok. de addig amig nem mész dokihoz, sokat pihenj.. de jo jo.. csak akkor menj elöbb dokihoz ha göcsöd lesz vagy vérzel, ha nem akkr ráérsz a 6. vagy 7. héten menni. de jo jo jo jo
12/15 anonim válasza:
igen ezért látszodik halványan mer nem elég tömény a pisid. tuti teres vagy, akármilyen halványi s, ott van az a hcg:) de reggel az elsö vizeletböl biztos erös lesz. terhes vagy, de jo neked:) gratula. hányadszor probálkozás?
13/15 A kérdező kommentje:
Ez a második hónap próbálkozásunk, úgy 3 perc múlva látszott először a második vonal és azóta erősödött is.Köszönöm a gratulációkat!De azért még nem merem beleélni magam teljesen.
2009. ápr. 17. 19:52
14/15 anonim válasza:
17:47 vagyok: Na így legyen ötösöm a lottón:))))))))))))))
Szívből GRATULÁLOK!!!!
15/15 anonim válasza:
Én is gratulálok!
Viszont van egy fontos dolog!
A barnázás alapvetően nem jó! Tedd meg, kérlek, hpgy holnap elmész az ügyeletre, bármilyen messze is van, és kérsz rá gyógyszert!!!! nekem is pici barnázás volt, és nem mentem azonnal... Nem lett jó vége... Erősödött a vérzés néhny nap múlva. Ez 6. hetesen volt épp. Még 2 hétig volt velünk a baba, aztán elvetéltem... :(
Semmilyen vérzés, vagy barna (ez is vér, csak gyenge, és mire kiér, addigra megalvad) nem normális a terhesség alatt. Menj dokihoz, és nyugi, akkor minden rendben lesz, csak ne halogasd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!