Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, ha a mensim után...

Szerintetek, ha a mensim után két héttel kb 3 napig barnáztam, az vmilyen fertőzés, vagy baba, mert azóta nem jött meg, már 10 napja késik?

Figyelt kérdés
Ha vmilyen fertőzés lenne,attól függetlenül meg kellene jönnie,ugye?Tünetek semmi,csak a hasam van megpuffadva
2009. aug. 15. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet. Ha pozitív akkor baba van, ha negatív és nem jön meg továbbra sem irány a doki!
2009. aug. 15. 15:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze azt tudom,hogy doki,mindenképp,de arra lennék kíváncsi,ha mondjuk fertőzés lenne,annak ellenére megkellene jönnie?Nem lehet,hogy a múltkor az egy újabb mensi volt és azért késik most,vagy nem is fog megjönni?????????????Bocs,ha kicsit érthetetlen,csak ideges vagyok!
2009. aug. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!