Hány hónapig próbálkoztatok, mire összejött a baba?
Figyelt kérdés
És ez mennyire volt tudatos(tehát számolgatások, ilyenek) és mennyire csak a véletlenen alapuló?2011. aug. 25. 22:08
11/18 anonim válasza:
1 évig de elvetéltem. :(
most újra próbálkozunk
12/18 anonim válasza:
2 év tudatos próbálkozás,majd teljesen lemondtam róla.3 évig nem is gondoltam rá,a majd terhes lettem.Tehát 5 év összesen most 14 hónapos a babám
13/18 anonim válasza:
decemberben eldöntöttük, febr 4-én kezemben volt a pozitív teszt:)
számolgatni semmit nem számolgattunk.
14/18 anonim válasza:
Mi a párommal tudatosan több mint az 5.évnél tartunk és sajnos még mindig semmi!
15/18 A kérdező kommentje:
Húúú. Mi 2013 tavasz-nyárra terveznénk az elsőt, akkor szerintetek mikor hagyjam abba bogyót? Nem akarok rágörcsölni, hagyunk időd is, de tényleg szeretnénk, ha március-augusztus közé esne. Persze ha nem, akkor nem, csak legyen minden rendben :))))) Ötletek?
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
2011. aug. 26. 13:42
17/18 anonim válasza:
Ez teljesen random. Mi tavaszi-nyári gyereket szerettünk volna először, október végén született. Aztán megint a tavaszi-nyári időszakot lőttük be, akkor meg februári lett a kistesó. Lehetetlen előre tervezni.
18/18 anonim válasza:
Mindkét gyerkőcünk az első próbálkozásra megfogant(és meg is születtek egészségesen).Most próbálkozunk a 3. babával-1. hónap-majd jövő héten kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!