Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Maria Romed tesztben meg...

Maria Romed tesztben meg lehet bízni?

Figyelt kérdés
13. dpon teljesen negatív.Ha terhes lennék már lenne egy halványka csík ugye?
2011. aug. 25. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valami beindulhatott,de pl ha csak egyetlen kromoszómapár is hibásan csatlakozik,akkor abból semmi jó nem születhet. Ilyesmi milliószor előfordul,de az emberek nagy része nem is tud róla. Ne add fel! Jönni fog a baba hamarosan, tudom!!! Majd írj ide,ha már itt van :)
2011. aug. 27. 07:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,hogy írtál!Annyira nem vagyok magam alatt, hisz már van egy kisfiam és egy kislányom(ikrek), így ha sikerül már a 3. babának örülhetnénk.Remélem egyszer "idetalál" hozzánk!
2011. aug. 27. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

nekem is jók a tapasztalataim a romed terhességi tesztekkel :)Egy csodás kislány az eredmény - akit nagyon vártunk.

2012. febr. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!