Tüszőrepi+Duphaston. Nem lehet tesztelni, de nem várható mensi sem. Honnan tudom így majd, hogy lett-e baba vagy nem?
Sokfélét...:(
1) [link]
Meg ezt:
825. - dr. Bata - barnabas.bata@gmail.com 2008-11-28. 19:22:08
Kedves Anita !
Gratulálok! Pihenés, No-Spa tbl 3x1, Duphsaton 2x1 szedése javasolt. Jövő héten UH vizsgálattal nagy valószinűséggel már a petezsákot látni fogjuk.
Üdv.: dr. Bata
........................................................................................................
824. - Anita - kunanita31@citromail.hu 2008-11-27. 20:28:10
Kedves Doktorúr!Nov. 9.-én Kaptam Choragon-inj.-t,tegnap a teszt pozitivitást mutatott.Apróbb görcsöket érzek,mikor kereshetném fel Önt?Köszönöm Anita
Meg ezt:
Tisztelt Doktor Úr!
Ciklusom 15. napján (17.napon szoktam ovulálni) a szép, domináns folliculusra -ami a bal petefészkamben érett- kaptam 10000 NE Choragon injekciót, majd rá 40 órára inszeminációm volt, mivel még mindeig nem estem therbe.
A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő alatt ürül az injekció, vagyis hány nap múlva lesz az, amikor nem a beadott HCG-t(mert ugye ez van a Choragonban) fogja kimutatni a teszt, hanem az esetleges terhességet?
Válaszát tisztelettel köszönöm:krisza
Igazdr
Szuper Moderátor
Üzenetek: 1545
Regisztrálva: 4/2/2004
Állapot: Offline
Beküldés időpontja 13/4/2005 11:36
Úgy gondolom, hogy a következő elmaradt menstruáció után tapasztalt pozitivitás jelent egyértelmű terhességet.
Tisztelettel:
Igaz dr.
Szóval nem lettem sokkal okosabb még.:)
Én már annyiszor teszteltem, meg reménykedtem, hogy most is azt fogom csinálni, hogy megadóan várom a mensim, nem tesztelgetek, aztán ha 27.-én sem jön meg, tesztelek egyet..
Hogy miért gondolkodom így?
PCO-s vagyok, a jobb oldali peteveztőm el van záródva, és a méhnyaknyákom megöli a spermát...
Szóval nagyon nem akarom magam beleélni egy pozi tesztbe, stb...
De nagyon nagyon kívánom mindannyiunknak, hogy pozi tesztünk legyen!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!