Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepi+Duphaston. Nem...

Tüszőrepi+Duphaston. Nem lehet tesztelni, de nem várható mensi sem. Honnan tudom így majd, hogy lett-e baba vagy nem?

Figyelt kérdés
Olvasom, a Duphastontól (3X1) nem jön meg a mensi. De a tüszőrepi miatt nem tesztelhetek. A dokim azt mondta, ha késik a vérzésem, valszeg terhes vagyok (jók az esélyeink, hívjam vissza. Nade a Duphastontól mindenképp késni fog, nem? 24. körülre nem várom.
2009. ápr. 16. 22:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Imádlak benneteket! :) Kösssszi a válaszokat, igen, megnyugodnék, ha tudnám, mikortól nem álpozitív az a teszt. Rákeresés, guglizás, ha semmi eredmény, új kérdés ide.
2009. ápr. 17. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Sztem 13.napon még álpozitív..
2009. ápr. 17. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagy a gugliban mit olvastál?Megosztod?
2009. ápr. 17. 10:52
 14/18 A kérdező kommentje:

Sokfélét...:(

1) [link]

Meg ezt:

825. - dr. Bata - barnabas.bata@gmail.com 2008-11-28. 19:22:08

Kedves Anita !

Gratulálok! Pihenés, No-Spa tbl 3x1, Duphsaton 2x1 szedése javasolt. Jövő héten UH vizsgálattal nagy valószinűséggel már a petezsákot látni fogjuk.

Üdv.: dr. Bata

........................................................................................................

824. - Anita - kunanita31@citromail.hu 2008-11-27. 20:28:10

Kedves Doktorúr!Nov. 9.-én Kaptam Choragon-inj.-t,tegnap a teszt pozitivitást mutatott.Apróbb görcsöket érzek,mikor kereshetném fel Önt?Köszönöm Anita

Meg ezt:

Tisztelt Doktor Úr!

Ciklusom 15. napján (17.napon szoktam ovulálni) a szép, domináns folliculusra -ami a bal petefészkamben érett- kaptam 10000 NE Choragon injekciót, majd rá 40 órára inszeminációm volt, mivel még mindeig nem estem therbe.

A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő alatt ürül az injekció, vagyis hány nap múlva lesz az, amikor nem a beadott HCG-t(mert ugye ez van a Choragonban) fogja kimutatni a teszt, hanem az esetleges terhességet?

Válaszát tisztelettel köszönöm:krisza

Igazdr

Szuper Moderátor

Üzenetek: 1545

Regisztrálva: 4/2/2004

Állapot: Offline

Beküldés időpontja 13/4/2005 11:36

Úgy gondolom, hogy a következő elmaradt menstruáció után tapasztalt pozitivitás jelent egyértelmű terhességet.

Tisztelettel:

Igaz dr.

Szóval nem lettem sokkal okosabb még.:)

2009. ápr. 17. 11:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Van, aki azt csinálja, hogy többször tesztel, és ha erősödik a csík, terhes, ha halványul, nem jött össze. Perpill ennyit tudok, de ha vki többet, akkor szóljon:)
2009. ápr. 17. 11:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Én már annyiszor teszteltem, meg reménykedtem, hogy most is azt fogom csinálni, hogy megadóan várom a mensim, nem tesztelgetek, aztán ha 27.-én sem jön meg, tesztelek egyet..

Hogy miért gondolkodom így?

PCO-s vagyok, a jobb oldali peteveztőm el van záródva, és a méhnyaknyákom megöli a spermát...

Szóval nagyon nem akarom magam beleélni egy pozi tesztbe, stb...

De nagyon nagyon kívánom mindannyiunknak, hogy pozi tesztünk legyen!!:)

2009. ápr. 17. 11:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Én is Neked...:)
2009. ápr. 17. 11:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszi szépen!
2009. ápr. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!