Tüszőrepi+Duphaston. Nem lehet tesztelni, de nem várható mensi sem. Honnan tudom így majd, hogy lett-e baba vagy nem?
Szia!Én is 24.-re, 25.-re nem várom.
Nekem inszeminációm volt.
Remélem mindkettőnknek bejön a pozitív teszt.:)
Szia, nagyon drukkolok Neked is! :) Én a tüszőrepi miatt nem tesztelhetek, mert kb két hétig mindenképp pozitív lenne a tesztem. Pont emiatt nem értem az egészet...
:)
Az hogy lehet hogy a duphastontól nem jön meg?
Már szedtél d-t?
Felírtak neked duphastont.Az egyszer elfogy, ha rendesen szeded.
Kb 24.-ére várod a mensid, addigra a gyógyszer elfogy.
Ha terhes vagy, akkor nem jön meg, ha nem vagy az, akkor meg jön.
Érted?
Vagy mit nem értesz?
A Duphastont terhesség esetén nem ajánlott abbahagyni- ha egyszer progeszterontámogatásra írja fel a doki- egészen addig, amíg a méhlepény át nem veszi a progtermelés feladatkörét a sárgatesttől. Tehát attól félek, hogy ha terhes vagyok, akkor az abbahagyással/gyógyszerelfogyással/ebből következő mensivel nem ártok-e magunknak.
ha viszont nem vagyok terhes, akkor nem szabad tovább szedni ezt a bogyót, mert a ciklus első felében semmi szükség turbóprogeszteronra.
Ám az, hogy terhes vagyok-e, így miből derül ki vahhj...
Ehhhh, megkérdezem a dokimat.... Én értem, hogy mit nem értek, csak ez már nekem is bonyi, pedig egyszerű...
Nem, nem vagyok szőke! :)
Te bonyolítod túl.
Most szeded a bogyit, elfogy egyszer, aztán majd 24.-én, vagy előtte nap tesztelsz, ha pozitív szólsz a dokidnak, hogy írjon még duphastont ha úgy látja(elvégre ő a doki) és kész..
Oksa?
Megnyugodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!