Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy inkább komoly...

Terhesség vagy inkább komoly baj? A barátommal megszakításos "védekezést"használunk,de februárban belém jött 2x is...

Figyelt kérdés

Arról van szó,h több mint 3 éve jött meg először....mindig görcsölgettem elötte és 5 napig tartott a harmadik nap fele meg már egyre kevesebb. A barátommal megszakításos "védekezést"használunk,de februárban belém jött 2x is. Akkor márciusban pedig csak 3 napig tartott az egész,de úgy h első nap szinte meg se volt,utána meg hol barnás hol rendes vér jött,de viszont nagyon rosszul voltam és ájulás közelben voltama 3 nap alatt és fájt a derekam. Ebben a hónapban is úgy kezdődött,h nem volt szinte semmi csak barnás,akkor esére piros vér volt,de nem az az igazi ahogy régebben.Hétfő óta van meg és elméletileg holnap kéne elmúlnia,de szinte nincs is meg. Menzesz alatt 2x belém is jött és 2 héttel ezelött is 1x.

Nem kérek olyan válaszokat,h nem így kéne védekezni,meg h nem kéne hagyni,h belém jöjjön v h használjunk gumit v szedjek gyógyszert! Hanem azt szeretném kérdezni,h vajon terhes vagyok?

2009. ápr. 16. 21:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha beléd is ment el,elég nagy esélyed van rá,ráadásul kétszer is.Nem irtad,hogy 72 órás tablettát vettél e be.Ahhoz képest,hogy 19 vagy nem egészen vagy tisztában vele,hogy készül a gyerek.. a szokásostol elétrő ,gyengébb menstruáció előfordulhat a terhesség első hónapjaiban.Orvost ajánlom
2009. ápr. 16. 22:19
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, elég esélyes, hogy baba van a dologban... Mindenképp csinálj tesztet minél előbb. Tünetek nem törvényszerűek terhességnél, nekem 11. héten jöttek elő, és 13. héten már nyoma sem volt. Erre nem is érdemes alapozni.

És mi a terved, ha terhes vagy? (persze csak ha nem túl indiszkrét a kérdés)

2009. ápr. 16. 22:24
 13/28 A kérdező kommentje:

Elméletileg úgy van,h nehéz súlytól az ember elvetél...Az elmúlt 2 hónapban pedig 1x-2x volt olyan,h majdnem megszakadtam a súlytól....szóval akkor kizárhatjuk a terhességet? :$ :S

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2009. ápr. 16. 22:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Menny el dokihoz az a biztos. Lehet, hogy valami hormon zavarod van, lehet az idegeskedéstől is. Persze a baba sem kizárható. De tényleg mit csinálsz ha babás vagy? Elveteted?
2009. ápr. 16. 22:36
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Hogy te mennyire ostoba vagy most látom csak.. én azért felteszem a kérdést,bár tilos,hogy miért nem szedsz fogamzásgátlót?
2009. ápr. 16. 22:43
 16/28 A kérdező kommentje:

Mert nem lehet....

Nem tartanám meg,mert kiderült h az az embert akit szeretek és bíztam benne elég gyerek még mindenmben és nagyon csalódtam benne egy teljesen más dologban és....de ezzel kapcsolatban se áll vmi normálisan velem szemben

2009. ápr. 16. 22:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy nem érzed magadon a klasszikus terhességi tüneteket, simán lehetsz terhes! Nekem sem volt semmilyen tünetem az elején, és azóta sincs, leszámítva a növekvő pocakom:)! Ami meg a súlyemelgetést illeti, nem jelent feltétlenül vetélést, gondolj csak bele, hány állapotos anyuka cipeli nap mint nap a 2-3 év körüli legalább 15-20 kilós gyermekét és mégsem megy el a baba! Legcélszerűbb tesztet csinálnod és minden kiderül, mert ha van benned HCG hormon, akkor bizony terhes vagy!
2009. ápr. 16. 22:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi az h nem lehet?óvszer,kúpok,injekció,pesszárium?egyiket sem? Ne haragudj nem akarlak bántani,de ilyenkor mindig az jut eszmbe hány nő szeretne gyereket,és nem sikerül,te meg ennyire felelőtlen vagy..:-(
2009. ápr. 16. 22:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Mi újság? Csináltál tesztet?
2009. ápr. 17. 08:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerinted érdemes megengedned ennek a fiúnak, hogy beléd élvezzen, ha ennyire gyerekesnek tartod? Akkor valószínűleg nem tudja, hogy mivel szórakozik. Nem tudom mit csinálsz, ha gyerek van emiatt, de inkább védekezz, mert lelkileg nagyon összetörhetsz emiatt. Mivel nagykorú vagy, ezért nem mondok véleményt a te szerepedről, de tényleg jobb lenne inkább védekeznetek. Sok sikert egy próbálkozó.
2009. ápr. 17. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!