7 hetes terhesen elutaznál egy hétre Horvátországba?
Én nemet írtam, megindokolom, hogy miért:
köztudott, hogy a betöltött 12-13. hétig a legsérülékenyebb a baba és a mama is, egy "kritikus" időszak, amin a túlvan az ember, picit fellélegezhet.
Szerintem egy baba SOKKAL fontosabb mint egy nyaralás! Horvátországba bármikor el lehet utazni, jövőre is meg utána még százszor.
Szerintem a Te feladatod az, hogy vigyázz a picire és magadra. Menjetek inkább valami közelebbi helyre, pl. Balatonra pár napra vagy ilyesmi, mert ha bármi baj van, itthon azért sokkal gyorsabban tudsz kórházba kerülni, vagy ha nem vagy jól akkor haza tudtok könnyebben menni.
Én féltettem a picimet amikor terhes voltam, na nem vittem túlzásba, de azért óvatos voltam. 15 hetesen voltam én is Balatonon (ott is inkább árnyékban olvasgattam és pihentem), 24 hetesen a Mátrában, szóval azért utaztunk mi is, de egy külföldi nyaralást tuti nem vállaltam volna be.
Barátnőm 10 hetes volt amikor elmentek Ausztriába síelni,ő nem síelt csak kiment a férjével, de kint elvetélt... Na nem mondom, hogy ezért, de gondolom azért csak megerőltető volt neki. Nem tudom, én tuti nem utaznék most.
Szia!
Ne aggódj,nyugodtan elutazhatsz.
Barátnőm is 7 hetesen ment Horvátországban.Elég jól viselte az utat a babának pedig semmi baja nem lett.
Kis rosszulétte volt,de nem vészes.
Szóval csak hajrá :)
Gratulálok kismama :)
Szia!
Jó utat kívánok,és egészséget Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!