Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik után 9 nappal _______?...

Lombik után 9 nappal _______? (lent)

Figyelt kérdés
tegnap barnáztam most darabos vérzés (kicsi)! Ez normális??????
2011. aug. 18. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen biztos igazad van, de lombik után 9 nappal még nem is terhességről beszélünk!Nem kötözködésnek szántam de ha már itt tartunk,ha baj van akkor már hiába ment rögtön az orvoshoz ilyen korán úgysem tudnak csinálni semmit sajnos!
2011. aug. 19. 08:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokival nem kell szednem már innentől a gyógyszereket nem sikerült :(((((
2011. aug. 19. 10:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!
2011. aug. 19. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Csak 1 megtermekenyitett petesejtet ultettek be? Azert kerdem mert baratnomnek 3-at ultettek be. Igaz neki mar pozitiv volt a terhessegi tesztje de verezni kezdett iszonyatosan, darabos is volt. Gyorsan doki, uh es megvolt a baba. A verzes nem mult el csak par nap mulva. Mikor egy het mulva ismet dokihoz kerult akkor mondtak, hogy a mehe olyan alaku mint akinek ikerterhessege van ezert kerestek a masik babat. Aztan arra a megallapodasra jutott a doki, hogy a verzes veteles lehetett. Elvesztette az egyik babat de a masik megmaradt. nem lehet, hogy nallad is ez a helyzet? Tenleg nem tudom, es nem akarok hulyeseget irni de baratnomnel ez volt. Azota mar 23 hetes. De neki mar volt pozitiv tesztje.
2011. aug. 19. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Nagyon sajnálom! Nekem is most volt az 1. lombikom, nem sikerült. Nekem a beülti utáni 8. napon kezdődött a vérzés. Ritkán sikerül elsőre, fel a fejjel. Mi novemberben megyünk a következőre
2011. aug. 19. 17:05
 16/16 A kérdező kommentje:
2 babót kaptam vissza. Hát engem nem vizsgáltak semmit be se hívtak. Többre meg nem megyek nem tudjuk már anyagilag finanszírozni, meg lelkileg is ki vagyok 5 sikertelen (4inszem, 1lombik) próbálkozás elégé megviselt lelkileg.
2011. aug. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!