Lombik után 9 nappal _______? (lent)
Figyelt kérdés
tegnap barnáztam most darabos vérzés (kicsi)! Ez normális??????2011. aug. 18. 19:25
11/16 anonim válasza:
Igen biztos igazad van, de lombik után 9 nappal még nem is terhességről beszélünk!Nem kötözködésnek szántam de ha már itt tartunk,ha baj van akkor már hiába ment rögtön az orvoshoz ilyen korán úgysem tudnak csinálni semmit sajnos!
12/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokival nem kell szednem már innentől a gyógyszereket nem sikerült :(((((
2011. aug. 19. 10:09
14/16 anonim válasza:
Csak 1 megtermekenyitett petesejtet ultettek be? Azert kerdem mert baratnomnek 3-at ultettek be. Igaz neki mar pozitiv volt a terhessegi tesztje de verezni kezdett iszonyatosan, darabos is volt. Gyorsan doki, uh es megvolt a baba. A verzes nem mult el csak par nap mulva. Mikor egy het mulva ismet dokihoz kerult akkor mondtak, hogy a mehe olyan alaku mint akinek ikerterhessege van ezert kerestek a masik babat. Aztan arra a megallapodasra jutott a doki, hogy a verzes veteles lehetett. Elvesztette az egyik babat de a masik megmaradt. nem lehet, hogy nallad is ez a helyzet? Tenleg nem tudom, es nem akarok hulyeseget irni de baratnomnel ez volt. Azota mar 23 hetes. De neki mar volt pozitiv tesztje.
15/16 anonim válasza:
2. vagyok. Nagyon sajnálom! Nekem is most volt az 1. lombikom, nem sikerült. Nekem a beülti utáni 8. napon kezdődött a vérzés. Ritkán sikerül elsőre, fel a fejjel. Mi novemberben megyünk a következőre
16/16 A kérdező kommentje:
2 babót kaptam vissza. Hát engem nem vizsgáltak semmit be se hívtak. Többre meg nem megyek nem tudjuk már anyagilag finanszírozni, meg lelkileg is ki vagyok 5 sikertelen (4inszem, 1lombik) próbálkozás elégé megviselt lelkileg.
2011. aug. 21. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!