Lombik után 9 nappal _______? (lent)
Figyelt kérdés
tegnap barnáztam most darabos vérzés (kicsi)! Ez normális??????2011. aug. 18. 19:25
1/16 anonim válasza:
Szerintem sos hívd fel az orvosod!
2/16 A kérdező kommentje:
Hát csak reggel tudom!
2011. aug. 18. 19:45
3/16 anonim válasza:
Nem normális. Ha holnapra nem múlik el, mindenképp kérdezz rá a dokidnál. Megkérdezhetem, hogy hányadik lombik, és hova jársz?
4/16 A kérdező kommentje:
1 ! Kaáli!
2011. aug. 18. 20:05
5/16 Grófházy válasza:
sajna nálam is így kezdődőtt.Azonnal rohantam dokihoz,kaptam sárgatestpótlást,de nem volt elég.Pár nap múlva görcsök,és rendesen eláztam.Spontán vetélés volt.
Menj orvoshoz,hátha meg tudják még menteni a babád
6/16 anonim válasza:
Nekem kb 9-10 nappal beültetés után volt egy kis barnázásom,utólag kiderült hogy a beágyazódás jele volt:)
Nem biztos hogy baj van!
7/16 anonim válasza:
Utolsnak.A kérdező először barnázott,most már DARABOS vérzése van!Én sem várnék,SOS doki!2 gyerekes anyuka
8/16 Manka68 válasza:
Szia!
Sajnos ez úgy néz ki, mintha nem sikerült volna a lombik. :-((
Gondolom, progeszteron pótlást kapsz, többet ők sem tudnak már tenni. Nem tudom, milyen fajta gyógyszert kaptál, de ha olyan, amit szájon át is lehet szedni, akkor szedd úgy. Sajnos nem nagyon lehet tenni semmit. :-(
Nagyon sajnálom. :-(
9/16 anonim válasza:
23.55-ös én sem azt mondtam hogy várjon és ne menjen orvoshoz,hanem csupán annyit hogy nem biztos hogy baj van!Nem kell ennyire paráztatni gondolom úgyis el fog menni az orvoshoz!
10/16 anonim válasza:
Ez nem paráztatás!Azt írtad,Neked is volt egy kis barnázásod.....nem biztos,hogy baj van.A darabos vérzés mindig valami gondra utal a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!