Szerintetek nincs valami baj a görbémmel?
Figyelt kérdés
Becsatoltam a mostanit és a múlt havit is. Igazából az nyutalanít, hogy nem különül el látványosan a ciklus 1. és 2. fele. Tehát nincs lejjebb az 1., mint a 2.
Lehet, hogy nincs is peteérésem?
Mi 7 hónapja próbálkozunk, minden hónapban hasonló a görbém, és nem tudom, hogy várjak-e még, hogy sikerüljön, vagy menjek dokihoz, mert baj lehet.
Köszi a segítséget előre is!
2011. aug. 17. 10:52
1/2 anonim válasza:
Az előző hónapban szerintem volt peteérésed. A mostaniban, pedig lehet, hogy most volt. Ha fennmarad a hőd pár napig, akkor nagy a valószínűsége, hogy megvolt. Ha nem vagy biztos a dologban, akkor vehetsz ovutesztet is, és az jobban megmutatja, mint a hő önmagában. 1 év sikertelenség után szoktak orvoshoz fordulni. Az, hogy a neked magasabb a hőd a ciklus első felében, az önmagában még nem gond. Ha szeretnéd, akkor most is kivizsgáltathatod magad, de szerintem van peteérésed. Azt viszont, hogy egyéb más probléma állhat-e a háttérben, azt tényleg csak kivizsgálás után tudja a doki megmondani. De 1 évet ki szoktak várni a kivizsgálásig.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megnyugtattál. Azt hiszem még várok 1-2 hónapot a dokival, hátha sikerül addig. Elhatároztam, hogy jövő hónaptól elkezdem inni a cickafark és palásfű teákat. Azt még kipróbálom.
2011. aug. 17. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!