Mi van a görbémmel? Ma be szerettel volna linkelni a görbémet, és nem engedte a gép. Csak négy nap van rögzítve, csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Most azért nem tudtam,mert nem volt egy teljes hónap rögzítve? És azért lettem volna kíváncsi a véleményetekre,mert tegnapról mára 3 tizedet felugrott,pedig 20-án volt meg,és 2 napja múlt el...2011. jan. 26. 16:41
1/3 anonim válasza:
Elvileg a négy napos görbét is be kell engednie linkelni.
Ciklus.hu?
Jól linkeltél? Csak be kell másolni a megnyitott diagramm webcímét.
Amúgy ha felugrott az jelenthet korai peteérést, bár szerintemm valami egyéb oka lehetett(kevés, nyugtalan alvás, alkohol vmi).
2/3 A kérdező kommentje:
www.ciklus.hu/images/diagramok/1d96a6a6e0d6bd4a547cebbd94c2e533_110120_110126_1296000000_.png
2011. jan. 26. 19:04
3/3 anonim válasza:
Így már bejön :)
Szerintem lehet, csak egy kicsit feljebb ugrott. A holnap reggeli után okosabbak leszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!