Elnézést, hogy már megint a görbémmel jövök, de annyira "megosztó" volt, hátha most többet megtudok?
Már többször felraktam ebben a hónapban és sajnálom ha már valakinek az idegeire megyek, de annyi féle vélemény volt, hátha most a mai hőmmel valahogy közelebb jutok a megfejtéshez :) Kb ugyanannyian mondtátok a 17, 18, 19 napi ovut, illetve volt aki 21-et mondott és hogy a tegnapi esésem hátha beágyazódás?! És volt aki 24.napit mondott... Most akkor melyik lehet az igazság? Tegnap negatívat teszteltem, de ezek szerint az lehet hogy csak 10.dpo volt... Nagyon nagyon köszönöm és mindenkinek Kellemes Ünnepeket!!!
Hát figyelj, ahogy látom, az apajelölt megtett mindent, így mindegy is mikor volt, úgyis elkaptátok! :D
A görbe szerint amúgy 17. napon volt ovu, de az LH teszted is akkor lett +, így aszerint meg 1-2 nappal később volt (mert az LH teszt előre jelzi ugye).
Én megértelek, biztosan nagyon akarod a babát, de ha gyakrabban kérdezel, nem leszel előbb babás.
Változatlanul tartom hogy 19. napi ovulációt. A hőleesés nem függ össze a beágyazódással!
Itt egy statisztika:
Hőmérséklet leesett: 56% terhes 48% nem terhes
Hőm. nem esett le: 44% terhes 55% nem terhes
Tehát láthatod nincs összefüggés.
Egy babás görbébe belefér 0,2 hőleesés de csak akkor ha másnak legalább ugyanoda visszamegy ahonnan lesett. A Te esetedben ez meg van.
Szerintem a szexel ahogy látom nincs hiba ugyhogy hajrá és KÜ (kellemes Ünnepeket)
persze nem azt mondtam, hogy nem vagy terhes:)
megy a drukk
Kedves 59%-os! Miért a 12-13 dpo? A pozi ovuteszt után 24-36 órával reped meg a tüsző szóval nincs igazad! A görbéje is ezt mutatja! tehát 19-én volt mert előtte való nap még az alaphő alatt volt a görbe.
11 dpo-n van!
kérdezd meg Leot
babatervezokotthona.net
ő majd megmondja hány dpo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!