Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jók ezek a hormoneredmények?...

Jók ezek a hormoneredmények? A labor az 57. napon készült, Norcoluttal hozta meg az orvos a mensimet.

Figyelt kérdés

FSH:6,4

LH: 21

Prolaktin: 8,94

Tesztoszteron: 2,25

Ösztradiol: 222,9

Progeszteron: 1,76

TSH: 3,19

2009. ápr. 14. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én ilyet nem hallottam h az 57. napon csinálnak labort. Nekem a dokim és sokan is azt mondták h annak nem sok értelme van. Nekem Norculuttal hozatta meg az igaz. De ahogy megjött a 3.napon mentem laborra. Ugyanis tudni kell h Norculuttal meghozott vérzés is teljesen jó. Ezért lehet a 3. napon csinálni egyet. Aztán a 21. napon szoktak még és a kettőt összevetni h akkor milyen is a ciklus. Mi az amitől nem jön meg. Ahogy látom neked az LH, FSH arányod nem túl jó. Mivel annak 1:1 arányban kellene lennie . Pl. az enyém : LH: 5.7, FSH : 5.8.

PCO gyanú?? mert az lehetne ebből az eredményből kifojólag. Bár mondom ez az 57. napon készült ....Akkor mg nem jött meg a mensid ? csak utána ugye ???

2009. ápr. 14. 15:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, elmentem az orvoshoz, mert nem jött meg (sosem volt szabályos), ő írta fel a Norcolutot és el is küldött hormonvizsgálatra. Nem mondott semmit, hogy PCOS-lennék, az UH-n nem látszódott semmi.
2009. ápr. 14. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
A mértékegységet ugyan nem látom, de amit a progeszteronról tudok, hogy a peteéréstől (ovuláció) a menstruációig terjedő időszakban mért eredménye ha 10 ng/ml alatt van, akkor nem volt peteérés...
2009. ápr. 14. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:
19:11 pontosan ezt mondta az orvosom is, hogy nincs spontán PÉ. :-( Kaptam rá Clostit, most várom a hatását.
2009. ápr. 15. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!