Jók ezek a hormoneredmények? A labor az 57. napon készült, Norcoluttal hozta meg az orvos a mensimet.
FSH:6,4
LH: 21
Prolaktin: 8,94
Tesztoszteron: 2,25
Ösztradiol: 222,9
Progeszteron: 1,76
TSH: 3,19
Szia! Én ilyet nem hallottam h az 57. napon csinálnak labort. Nekem a dokim és sokan is azt mondták h annak nem sok értelme van. Nekem Norculuttal hozatta meg az igaz. De ahogy megjött a 3.napon mentem laborra. Ugyanis tudni kell h Norculuttal meghozott vérzés is teljesen jó. Ezért lehet a 3. napon csinálni egyet. Aztán a 21. napon szoktak még és a kettőt összevetni h akkor milyen is a ciklus. Mi az amitől nem jön meg. Ahogy látom neked az LH, FSH arányod nem túl jó. Mivel annak 1:1 arányban kellene lennie . Pl. az enyém : LH: 5.7, FSH : 5.8.
PCO gyanú?? mert az lehetne ebből az eredményből kifojólag. Bár mondom ez az 57. napon készült ....Akkor mg nem jött meg a mensid ? csak utána ugye ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!