Lehet e terhesnek lenni az első szeretkezés után?
Figyelt kérdés
azt olvasatm az újságaba hogy az első után gumi mem minden nélkül se lehet senki terhes. igaz ez?2009. ápr. 14. 15:24
1/11 anonim válasza:
mondanám hogy próbáld ki de azért ennyire nem akasztott ki a kérdés.. :P csak kicsit. igen. lehetsz terhes.
3/11 anonim válasza:
És melyik újságban olvastad? A Ludas Matyiban vagy esetleg a Mórickában?
4/11 anonim válasza:
Anyukád mit mondott?Lehetsz vagy nem?Ez komolyan már fáj,hogy a tudatlanság mennyire határtalan!Kérd meg anyukádat mesélje el hogyan gyűrt be a hasába a gólya hátha azzal meg tud védeni egy nem kívánt terhességtől vagy abortusztól!
5/11 anonim válasza:
Szia!A mai világban,ahol már lassan az óvodában felvilágositják a fiatalokat ,ilyet kérdezni eléggé butaság!Biológiaórára te nem jász vagy jártál?
6/11 anonim válasza:
Ha olvasod az újságot akkor bizonyára hallottad h hogy is járt Jamie Lynn Spears ???.... azt hitte amit Te is kérdeztél és lám lám 16 évesen szült 1 gyereket!!! Meg még sokan mások is ... Légy körültekintő, menj dokihoz ha arra kerülne a sor h nemi életet kezdesz élni.
7/11 anonim válasza:
lehetsz terhes, , ebböl a szemszögböl tök mindegy hogy hányadik aktus és ha már NŐ vagy mindegy hogy hány éves. inkább védekezzetek..
8/11 anonim válasza:
Igen lehetsz. Én nem is értem a lányok azt hiszik hogy az első szexnél a sperma a fülükbe kerül.
9/11 anonim válasza:
Én ismerek olyat, akinek sikerült így teherbe esnie.
Tehát a válasz: lehet.
10/11 anonim válasza:
Egyertelmu h lehet!Es ilyen ujsagokat ne olvass legyszives,ezeket amugy nem is ujsagnak hanem szennylapoknak hivjak.Es figyelj oda biosz oran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!