Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy nem, vélemények?

Terhesség vagy nem, vélemények?

Figyelt kérdés

Tudom nem vagytok orvosok,de személyes tapasztalat kéne.Négy napja késik a mensim,most vagyok a 32.napon,fájnak a melleim,más tünetem nincs.A kisfiammal két éve Gravi hcg tesztet használtam este,mensi első napján,erős pozitív lett a tesztem:)

Tegnap délután Gabriel teszttel teszteltem,nagyon,de nagyon halvány volt, de ott volt a második csík,a párom is látta.Ma vettem Clearblue tesztet egyértelmű negatív.Nagyon ideges vagyok,orvoshoz is megyek ha addig nem jönne meg,viszont pajzsmirigy túlműködésem is van egy éve kezelnek,emiatt sose késett a mensim.Szerintetek baba van?Melyik a legérzékenyebb teszt?A Gabrielnek vagy a Clearbluenak higgyek?

Félek nagyon,mert ennyi késés után már pozitívnak kéne hogy legyen ha baba van ugye?Volt már petefészekcisztám is,akkor is halvány pozit mutatott a teszt,mert kevés hcg-t termel az is.Vélemények?

Köszönöm szépen a válaszokat.

2011. aug. 16. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg egy másfajta tesztet reggeli elsőből. Én használtam már Gábrielt, nekem bevált. Itt a fórumon viszont olvastam már róla rosszat is. A Clearblue-t még nem használtam, úgyhogy nem tudom jobb-e a Gábrielnél. Én használtam még Lilly-t, Gravi Hcg-t ezek is jók. A késénél már megmutatják, hogy van-e baba. Viszont ha késői peteérésed volt, akkor lehet, hogy később lesz pozitív. Szerintem tesztelj újra reggeliből, és ha nem jön meg, akkor eredménytől függetlenül menj el dokihoz.
2011. aug. 16. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:

A Clearblue 50es érzékenységű, tehát kétszerannyi hcg kell neki, hogy pozitív legyen mint a Gabrielnek. Egyelőre én inkább a Gabrielnek hinnék a helyedben.

Nekem az első babámnál a kimaradt mensi utáni 4. nap estéjén már pozitív volt a Clearblue. Azért még nem ölném meg a reményt, amíg nem jön meg, van remény.

2011. aug. 16. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lányok,a kérdésem óta kezd megjönni.
2011. aug. 16. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom.
2011. aug. 16. 22:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap még se jött meg,nem tudom mi lehet,így még nem jártam az előző terhességemkor.Este azt hittem megjön,egy csepp piros vér volt,de azóta semmi,így reggel nem is teszteltem,vártam hátha megjön,még semmi,a melleim fájnak.Talán csinálok egy tesztet most is,meg reggel is,ha ez is negatív lesz,akkor valószínűleg egy év után most hatott ki a mensimre a pajzsmirigy túlműködésem,bár kétlem.Dokihoz is megyek,a tesztek ellenére is,ha a héten mégse jönne meg.Ma vagyok a 33.napon,ennyit sose késett,csak mikkor valóban babát vártam két éve.Amúgy peteérésem is közép időben van,mert eddig mindig megjött pontosan,meg meg is érzem a pé-t,mer olyankor a hasam fáj,meg felismerem a nyákom....
2011. aug. 17. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi nyoma a mensimnek,nem tudom mi lehet,a kisfiammal a nemvárt napján erős pozitív tesztem volt,most meg a gabrielen kívül mind negatív.Kétszer volt piros vércsepp a wc papíron a hét elején,ma meg enyhén rózsaszínes nyálka(annó ilyet se tapasztaltam).A tüneteim eddig ugyan azok mint a kisfiammal,mellfeszülés,ritkán mindjárt megjön érzés.Holnap tesztelek,nem hiszem el,hogy miért nem mutatja ki ha mégis baba van a dologban,10 napja késik.Ha holnap negatív,akkor szerdán doki,nehogy cisztám legyen megint.Akinek van még tapasztalata ilyesmi téren,kérem írjon.Köszönöm szépen.
2011. aug. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!