Terhesség vagy nem, vélemények?
Tudom nem vagytok orvosok,de személyes tapasztalat kéne.Négy napja késik a mensim,most vagyok a 32.napon,fájnak a melleim,más tünetem nincs.A kisfiammal két éve Gravi hcg tesztet használtam este,mensi első napján,erős pozitív lett a tesztem:)
Tegnap délután Gabriel teszttel teszteltem,nagyon,de nagyon halvány volt, de ott volt a második csík,a párom is látta.Ma vettem Clearblue tesztet egyértelmű negatív.Nagyon ideges vagyok,orvoshoz is megyek ha addig nem jönne meg,viszont pajzsmirigy túlműködésem is van egy éve kezelnek,emiatt sose késett a mensim.Szerintetek baba van?Melyik a legérzékenyebb teszt?A Gabrielnek vagy a Clearbluenak higgyek?
Félek nagyon,mert ennyi késés után már pozitívnak kéne hogy legyen ha baba van ugye?Volt már petefészekcisztám is,akkor is halvány pozit mutatott a teszt,mert kevés hcg-t termel az is.Vélemények?
Köszönöm szépen a válaszokat.
A Clearblue 50es érzékenységű, tehát kétszerannyi hcg kell neki, hogy pozitív legyen mint a Gabrielnek. Egyelőre én inkább a Gabrielnek hinnék a helyedben.
Nekem az első babámnál a kimaradt mensi utáni 4. nap estéjén már pozitív volt a Clearblue. Azért még nem ölném meg a reményt, amíg nem jön meg, van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!