Még mindig nem jött meg? Ma vagyok a 34. napon, s az edigi leghosszabb ciklusom 30 napos volt.
De mikor menjek hozzá ... csak mert gondolom nem szokás mindjárt hozzárohanni ... vagy ennyire kevés késés után is menjek nyugodtan? Nem fogja azt mondani, hogy várjunk még egy kicsit?
Köszönöm a választ ... uh-on nézte a 19. napon, s azt mondta nem volt.
Fájdogált a hasam a 27-28-29. nap, aztán semmi. Folyásom kevés, de az inkább krémes. Már nagyon türelmetlen vagyok, ha meg kell jönnie, akkor jöjjön már! :(
Szia!
Én ma vagyok a 77.napomon (!!!).
Szedem a Norculutot holnap telik le és utána várhatom a mensimet. Nekem a doki mondta várjak úgy a 60. napig . Mert lehet pl. késői peteérés is .De nekem megnézte h semmi ciszta semmi. -- > DE elmehetsz most is megnéz minden ok-e megnyugszol és megbeszéled vele h azért szeretnél gyógyszertkérni aztán várhatsz is még egy kicsit ha nem akarod egyből bevenni. Nekem átlagba 36. napokra jött meg ezelött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!