A ciklusom elég összevissza alakul, amióta abbahagytam a gyógyszert. 23 napos volt a legrövidebb és 30 napos a leghosszabb ciklusom. Most tartok a 32. napnál és még sehol semmi. Mikor csináljak tesztet, meddig várjak még?
Én még várnék. Nekem így alakult, mióta abbahagytam: 35, 29, 45, 45... Baba persze nem volt. Na, itt kezdtem el a cickafark, palástfű teát inni. A 45 napból már az első hónapban 33 napos ciklust "csinált", eztán pedig 28 nap lett már kétszer!
Csinálhatsz tesztet, szorítok, hogy + legyen, de szerintem jelen esetben játszadozhat veled a gyógyszer is. Érdemes a hőmérsékletet is nézni. Az mennyi reggel?
Hello.A gyógyszer abbahagyása után elvileg 3 hónap kell,amíg kiürül a szervezetbő.Ezután lehet,hogy nem rendes a ciklus,ugyanis a testednek "újra meg kell tanulni" az eddig bevitt hormonok nélkül működni.
Nálam nem sikerült ez a folyamat,ugyanúgy össze vissza mensistem,mint te.A dokimnak elmondtam mi a pálya,hogy babaát szeretnénk,de így elég nehéz számolni. belőtte a ciklusom,és onnantól elsőre sikerült a babó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!