Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet e olyan hogy valaki...

Létezhet e olyan hogy valaki rendesen és méhen kívül is terhes lehet egyszerre?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok (méhen belüli)a terhességem eleje óta barnázok kaptam duphastont de nem használt mert 6 hetesen bevéreztem 1hetet kórházba voltam 2X csináltak benn hasi ultrahangot de vérömlenyt nem találtak a véreredményem is rendben volt azután hazaengedtem miután a vérzés elmúlt de a barnázás ugyanúgy megmaradt de a hasam fáj de nem a baba felől hanem a másik oldalon lehet hogy méhen kívül is van baba csak nem veték észre létezik ilyen vagy mitől lehet ez?
2011. aug. 16. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen, nekem mondta a doki, mikor nem talált babát a méhemben, hogy nagyon alaposan kell megvizsgálni, mert az is lehet, hogy méhen kívül van, meg az is, hogy mindkét helyen.

Szerintem ha a méhen belüli babát egyértelműen látták, akkor nem valószínű, hogy kívül is van, mert a mérete feltűnt volna.Mert hát gondolom nagyjából egyidős lenne a kettő.

2011. aug. 18. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem van egy ismerősöm akinek ikrei lettek volna és az egyik méhen belülés a másik pedig méhen kivül volt és az orvos azt mondta hogy sajnos az egyiket el kell venni de nem engedte és ma már egészségesek és szép felnőttek lettek.

Remélem segitettem

2011. aug. 18. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:

13.35-ös vagyok

ne haragudj, egy vakegér vagyok, már az olvasás sem megy, hiába, öregszem .. :)

szorítok, hogy minden rendben legyen a babával!!!!!

2011. aug. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!