Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? (Bőv. Lenn)

Terhes vagyok? (Bőv. Lenn)

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, nagyon kellemetlen az egész. Gólyatáborban voltam, és életemben először (és utoljára) behánytam a piától. S bár sztem csak percek estek ki az emlékezetemből, arra gondoltam, hogy mi van, ha felcsináltak. Rajtam volt minden ruha ugyanúgy, meg a bugyimon sem volt semmi. De úgy történt, hogy elkezdtem hányni a rendezvényteremben, de közben egy ismerősöm velem volt (tehát addig nem történt semmi), de kb. 10 percre elment. Utána pár percre nem emlékszem, csak arra, hogy egy kedves HÖK-ös segített, és bevitt a szobámba. Aztán már nem volt gáz. De mi van, ha mielőtt megtalált, és bevitt vna, vki más kihasználta a helyzetet? Amúgy ezután pár nappal megjött (kicsit előbb, mint szokott, 24 napra), de sokkal kevesebb, ami mondjuk szerintem a piától van, ahogy a még mindig tartó rekedtségem is. Mi lehet??? :S
2011. aug. 16. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem közösült veled senki ennyi idő alatt.

Egyáltalán milyen emberek voltak ott és milyen helyszínen történt? Szerintem csak elvittek volna akkor egy félreesőbb helyre.. :D

2011. aug. 16. 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy tábor területén voltunk, tehát szabadtéren, ahol különböző helyiségek között járkáltunk át (rendezvényterem, szobegységek, mosdó). És amúgy volt 1-2 rossz arc, bár nem hiszem, hogy hányás közben jó alkalom lett vna...
2011. aug. 16. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Biztos, hogy nem történt semmi, hidd el, arra emlékeznél! :) Vagy lenne valami ráutaló jel, de mint írtad, sem a ruhádon, sem a helyzetedben nem volt változás!

Én egyszer kerültem egy nagyon-nagyon kényes helyzetbe még fiatal koromban, amikor kb. hasonló "finom, nőies" módon sikerült iszonyatosan berugnom... Az én helyzetem az akkori pasim megpróbálta kihasználni, de szerencsére meghallottam miket mond a haverjainak és elkezdtem hisztizni, hogy azonnal vigyen haza. Másnap nem emlékeztem sokmindenre, csak az érzésre, hogy nagyon megijedtem, de néhány nap múlva kezdett kitisztulni a fejem és visszajött néhány emlékkép, nameg az egyik cimborája volt olyan kedves és felvilágosított néhány dologról, ami egybevágott az emlékképeimmel. Ezért mondom, hogy szerintem feltűnt volna, hogy valaki megerőszakol. Nyugi, mostmár biztos figyelsz majd rá, hogy többet ne kerülj ilyen helyzetbe! :) Meg azt is írod, hogy meg is jött, úgyhogy terhes egyáltalán nem lehetsz!

2011. aug. 16. 11:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem, tényleg nem volt semmi. Vszínű, emlékeznék rá. Bár az a baj, hogy bár nem vagyok olyan típus, nem tudom, pontosan miket hozott ki belőlem a pia. Meg hát gondolom, azért csak láttam vna vmi jelét...
2011. aug. 16. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem az egyik osztársam csinált fel még 18 évesen. Minden kiesett, ami azon az estén történt velem. Végeredmény egy nagyon ari kislány. Már nem bántam meg! Mindenért kárpotól! 23/L
2011. aug. 16. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nekem csak kb. negyed óra esett ki. Még a tel. számra is emléxem, ami a vezetőnk adott meg.
2011. aug. 16. 18:37
 7/8 Atroposz ***** válasza:
81%
Én egy évben max. 3 ittam le magam máskor nuku pia!Sógornőm szülinapján mint az atom úgy...Szóval párommal gyalog hajnalban mentünk haza (kb. 2km),de már az utolsó utca sarkon már majd hogy nem én erőszakoltam meg a páromat.Aztán a házban nagyon nekiestem de hozzáteszem reggelre nem emlékeztem semmire.Párom reggel mesélte el mi történt.Akkor hajnalban megfogant a babánk és most 11 hetes terhes vagyok.Hozzáteszem mi akartuk, hogy legyen.
2011. aug. 16. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi idő allatt lettem én is terhes. Felcsinált a matektanárom.
2011. aug. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!