Terhes vagyok? (Bőv. Lenn)
Szerintem nem közösült veled senki ennyi idő alatt.
Egyáltalán milyen emberek voltak ott és milyen helyszínen történt? Szerintem csak elvittek volna akkor egy félreesőbb helyre.. :D
Biztos, hogy nem történt semmi, hidd el, arra emlékeznél! :) Vagy lenne valami ráutaló jel, de mint írtad, sem a ruhádon, sem a helyzetedben nem volt változás!
Én egyszer kerültem egy nagyon-nagyon kényes helyzetbe még fiatal koromban, amikor kb. hasonló "finom, nőies" módon sikerült iszonyatosan berugnom... Az én helyzetem az akkori pasim megpróbálta kihasználni, de szerencsére meghallottam miket mond a haverjainak és elkezdtem hisztizni, hogy azonnal vigyen haza. Másnap nem emlékeztem sokmindenre, csak az érzésre, hogy nagyon megijedtem, de néhány nap múlva kezdett kitisztulni a fejem és visszajött néhány emlékkép, nameg az egyik cimborája volt olyan kedves és felvilágosított néhány dologról, ami egybevágott az emlékképeimmel. Ezért mondom, hogy szerintem feltűnt volna, hogy valaki megerőszakol. Nyugi, mostmár biztos figyelsz majd rá, hogy többet ne kerülj ilyen helyzetbe! :) Meg azt is írod, hogy meg is jött, úgyhogy terhes egyáltalán nem lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!