Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos! Terhes lehetek...

Nagyon fontos! Terhes lehetek (lenn)?

Figyelt kérdés
16éves csaj vagyok. Pettingeltünk a pasimmal. Először ő ment el és hát a keze rendesen beleért. Utána megujjazott engem. Mensi előtt mindig fájni szokotak a melleim, de most semmi. Mintha nem akarna megjönni. Terhes lehetek?
2011. jan. 4. 21:27
 1/5 sepultura ***** válasza:
Volt már rá példa
2011. jan. 4. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
várd ki az idődet, aztán ha nem jön meg terhességi teszt. elméletileg a kezéről bejuthatott az ondó, nem elképzelhetetlen.
2011. jan. 4. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély, de nem lehetetlen.
2011. jan. 4. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető! Ha kimarad a menstruációd akkor csinálj tesztet!7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt a beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható.
2011. jan. 4. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi,de Én ezt sosem értettem,a pasid saját magának "veri",és attól lesz a keze rendesen olyan,ahogy írtad?
2011. jan. 7. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!