Terhes lehetek vagy mi a bajom? Bővebben lenn!
Most őszintén leírom, hogy mi a helyzet kérlek titeket, hogy ne nézzetek le miatta én is szégyellem!
Szóval augusztus 14-én elmúlt a menstruációm, és aznap este elmentem bulizni. Kicsit többet ittam a kelleténél és szinte egy vadidegen fiú megújjazott akit akkor láttam először és utoljára. Azóta nem jött meg a mensim. A ciklusom 35 napos szokott lenni. De mindennap szinte szúr a hasam és rengeteg folyásom van ilyen sűrű fehér de nem büdös! Az augusztusi menstruációm is már késve érkezett ( 2hetet késett). De abban a hónapban rengeteget idegeskedtem lehet azért! Most is nagyon levagyok terhelve suli meg minden de nem tudom!:S
Jah és ne olyan választ már lécci hogy ujjazástól nem lehetsz terhes meg hogy lehetsz ilyen felelőtlen stb! Ezzekkel én is tisztában vagyok sajnos!
Igaz,hogy ujjazástól nem lehetsz terhes,de ha előtte neadj isten mással is volt és sperma volt a kezén akkor bármi megeshet.
Tesztelj,hogy megnyugodj,és máskor légy óvatosabb.
Szerintem negatív lesz de azért vegyél egyet,fő a nyugalom.
Mire alapozod azon gyanúdat, hogy terhes lennél?
Szerintem nem terhes vagy, hanem egyéb nőgyógyászati problémád van. Irány a dokesz!
De számít. A menzesz utolsó napján kevés esélye van, hogy teherbeesnél, pláne nem egy ujjazástól, ennek olyan kicsi a valószínűsége, hogy szinte semmi.
Vegyél egy tesztet, csináld meg és végre megnyugszol:)
A menzid meg azért késik, amiért az előző ciklusban is, talán a stressz, vagy eltolódott a ciklus, annyi oka lehet a terhességen kívül, szóval, nyugi, nem vagy terhes.
Elhiszem, lehet itt sok túlzással találkozni.
Ne aggódj, 100% hogy nem vagy terhes. Mitől lennél? Valószínű más van a háttérben. Érdemes lenne elmenned dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!