Lehetséges e hogy valakinek rendszeres legyen a menszesze terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Barátnőm 5 hónapja azt érzi hogy terhes, a tesztje negatív lett, és minden hónapban meg is jött neki, de nem csak pecsételő, hanem normális vérzése volt és görcsölt is a hasa előtte! Mondtam neki hogy bebeszéli magának szerintem! vagy van ilyen, hogy teljeesen normális vérzése van 5 hónapja,és mégis teerhes?2008. márc. 5. 15:41
1/2 anonim válasza:
Igen volt már rá példa.
Azt viszont nem tudom,hogy negatív tesztnél mi a helyzet.
Ahhoz,hogy megtudja el kellene menni egy vizsgálatra és így ő is megnyugszik.
Nem igazán értem mit jelent az hogy úgy érzi,hogy terhes.
5 hónaposan azért már kezd nőni a has, ill.elkezd mocorogni a baba.
Hogyha csak hányinger,rosszullét,hízás stb. az még nem jelenti azt,hogy babát vár.
2/2 anonim válasza:
5 hónapja? Érdekes. Még négy hónap és szülne :D
Hát tudod, a barátnőd nem hiszem hogy terhes, sőt szerintem nem. A barátnőd szerintem fiatal lehet, vagy nem eléggé értelmes. Dokihoz nem akart elmenni, hogy kételyeit megoldja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!