Lehet örökletes a terhesség közbeni rendszeres menzesz?
Ugye tudjuk, hogy vannak olyan nők, akik attól függetlenül, hogy terhesek rendszeresen menstruálnak. Éppen ezért később szembesülnek a ténnyel, hogy babát várnak.
A kérdésem lényege az lenne, hogy ez lehet-e örökletes, vagy mindenkinek az egyéni hormonháztartásától függ?
Azt nem tudom örökletes-e, de terhesség alatt NINCS MENSTRUÁCIÓ! Kisebb vérzés lehetséges, akár havonta, de ez sokkal ritkább, mint ahány kérdés ezzel kapcsolatban akár itt is elhangzik...
Ha menstruációs vérzés van, akkor leválik az egész méhnyálkahártya, amiben (terhesség esetén) megtapad a baba, tehát akkor vetélésről beszélünk ilyen esetben...
Ha arra vagy kíváncsi, hogy terhes vagy-e, bár véreztél, akkor csinálj egy tesztet, abból kiderül.
Úgy szeretem az ilyen válaszokat! Nem okoskodásra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy lehetséges-e!
Elnézésedet kérem, hogy a menstruáció szót használtam, de nálam így hívják azt, ha az ember minden hónapban rendszeresen vérzik, akár van mellette terhesség akár nincs!
Emellett így is értetted miről beszélek!
És csak kíváncsiságból kérdeztem, mert nem vagyok olyan, mint a mostanság élő 14 évesek, hogy szexelni elég menő, de terhességi tesztet ciki venni!
szerintem ne reménykedj ilyenbe..
ha menstruálsz valószínű, hogy nem vagy terhes, de vegyél egy tesztet, ha ez megnyugtat.
Na végre!
Köszönöm!
Ilyen válaszokra voltam kíváncsi!
=o)
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!