Gyuri bácsi teakeveréke minden esetben segít? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Olvastam itt a neten sok jó dolgot és már 2 anyuka ide is írt.Nekem PCO-m van nincs menstruációm.Régóta próbálkozunk már a hormonokat is kipróbáltam.2011. aug. 14. 17:54
1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Azért írok most ide, h tudjam, ha van válasz.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen mert az oldalakon azt írják hogyan és meddig kell és mensikor abba kell hagyni és más gyógyszerrel is iható de betegségekről nem írnak.Én ebből azt szűröm le hogy tuti módszer na és a vélemények amik vannak az oldalon arról árulkodnak hogy mindenkinek sikerül már az elején.
2011. aug. 14. 18:07
3/8 anonim válasza:
Igen, én is csak eddig jutottam, h sokaknak hamar sikerül vele. Volt, aki lombik után próbálta és ezzel össze jött. Én egy olyan oldalt találtam, ahol rendelni lehet babaváró csomagot tőle, de ott leírja piros betűkkel, h előbb a kiváltó okot kell kezelni a szervezetben, orvos által, utána kezdeni a teakúrát.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de azt hiszem én kipróbálom.Úgy látom itt nem nagyon ismerik a csajok még.
2011. aug. 14. 20:32
5/8 anonim válasza:
Én a tv-ben láttam valamelyik nap egy riportot vele. Csupa jó dolgokat mondtak. Ráadásul már az egyik kórház bele is építi a meddőségi kezeléseibe. Írj neki, vagy hívd fel. Szerintem szívesen segít!
6/8 sumergo válasza:
Én ittam, használt! Ha konkrét kérdésed van hozzájuk, akkor az info@gyorgytea.hu-ra írd meg a kérdésed, és válaszolni fognak neked. Már többször is kérdeztem, pár nap, és visszaírnak. Sok sikert!
28 hkm
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen már ma írtam is nekik kérdést és türelmesen várok.
2011. aug. 15. 20:47
8/8 anonim válasza:
Na akkor én is írok, hogy vissza tudjam keresni.
Egyébként nálam is hasonló a gond, csak egy nagyobb vérzéstelenség után hirtelen túl sok lett belőle..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!