Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 embrióból mennyit ültettetné...

2 embrióból mennyit ültettetnétek vissza?

Figyelt kérdés

3 megtermékenyített petesejtből 2 fejlődik szépen. Elvben kedden lenne a beültetés.

Az 1 és a 2 mellett is szólnak érvek. Ti hogyan döntenétek, és miért?

Köszi

2011. aug. 14. 17:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én bevállalnék most már 4-et is,csak sajnos annyit nem raknak vissza:(5 lombik,11 beültetett embrió,0 bébi:(
2011. aug. 14. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Ó te szegény utolsó válaszoló:( Nagyon sajnálom, nekünk a 3. sikerült, de már így is megjártam a poklok poklát is. El sem tudom képzelni, hogy min mehetsz keresztül! Nálad vannak gondok,vagy a férjednél, hány évesek vagytok? Próbáltatok már valamilyen "szerrel" rásegíteni a sikerre (alga, méhpempő, ilyesmi)
2011. aug. 14. 21:23
 13/24 Manka68 ***** válasza:
Nagyon kicsi az esély, hogy mindkettő megtapad. Én két alalommal 3 embriót kaptam vissza, de nem sikerült. Egy beültetett embrióval sokkal kisebb az esély, mint kettővel.
2011. aug. 14. 21:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó előtti:Sajnos a lombikok előtt volt 2 spontán terhességem,és mindkettő méhen kívüli volt ezért nincsenek petevezetékeim.Minden más rendben van!?
2011. aug. 14. 22:04
 15/24 Grófházy ***** válasza:

én bevállanám mind a 2-t.

Több okból: ha mindkettő megmarad az sem baj

Ha valami gixer van és csak az egyik:az is jó

Ha nem sikerül,akkor meja d a következő.

Viszont a fagyasztottak 40-50%-a "ébred"fel,de még akkor sem biztos,hogy tovább osztódik...

Mivel nálatok 1 menne "sítáborba" kevés a valószínűsége,hogy felébred.

Nekünk ezt tanácsolta anno a biológus

egy valószínúleg babás lombikos,aki 2 petezsákkal indult,de csak 1 maradt meg.De így is örülünk nagyon

2011. aug. 14. 22:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Még mindig én:Valami miatt csak a megtapadás nem sikerül,amúgy meg 18-21 petesejteket szívtak le mindig,és 5-6 naposan kaptam vissza.Én 34 vagyok,párom 39,és 10 éve küzdünk!
2011. aug. 14. 22:07
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező! Nem olvastam el az összes hozzászólást, de ha jól vettem ki abból ahogy átfutottam amit írtatok, akkor biopsziával nyerték a "kiskatonákat" amivel megtermékenyítették a petesejteket.

Nálunk is ez a helyzet, a férjemnél azoospermiát diagnosztizáltak, biopsziával nyert spermiumokat használtak fel az ICSI-nél. Mi sajna már két sikertelen lombikon vagyunk túl. Én azt gondolom, hogy aki a mi helyzetünkben van, annak amúgy is kisebb az esélye, így mindenképpen kérjétek vissza mind a két babócát. Így növelve az esélyeket.

Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen a beültetés, légyszives majd írd meg, hogy mi lett?! :-)

A ciklus.hu-n van lombikos fórum, sok kedves sorstársunk van ott. Szívesen látunk Téged is! Sokaknak közülük már sikerült, többeknek elsőre...

Nagyon sok erőt, és sok sikert kívánok!

Üdv.: Andi :-)

2011. aug. 14. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt visszakérném. Nagyobb az esélye, hogy legalább az egyik megtapad.
2011. aug. 15. 00:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Kedves sikertelenül próbálkozó:ismeretségi körben járt egy nő szinte ugyanugy mint te.már feladták az egészet,nem törődtek a babatémával,és ekkor spontán összejött nekik,már elmult egy éves a bébi!!!!van remény!!
2011. aug. 15. 09:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekünk is 3 megtermékenyített petesejtből 2 kezdett el szépen fejlődni. Tőlünk meg sem kérdezték, hogy mennyit kérünk, mondták, hogy mind a 2-t beültetik. De én még a harmadikat is kértem volna, ha úgy fejlődött volna, mert elég ritka, hogy mind megtapad. A lombikos ismerőseimnek 3 beültetett embrióból lett 1 baba.
2011. aug. 15. 09:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!