2 embrióból mennyit ültettetnétek vissza?
3 megtermékenyített petesejtből 2 fejlődik szépen. Elvben kedden lenne a beültetés.
Az 1 és a 2 mellett is szólnak érvek. Ti hogyan döntenétek, és miért?
Köszi
én bevállanám mind a 2-t.
Több okból: ha mindkettő megmarad az sem baj
Ha valami gixer van és csak az egyik:az is jó
Ha nem sikerül,akkor meja d a következő.
Viszont a fagyasztottak 40-50%-a "ébred"fel,de még akkor sem biztos,hogy tovább osztódik...
Mivel nálatok 1 menne "sítáborba" kevés a valószínűsége,hogy felébred.
Nekünk ezt tanácsolta anno a biológus
egy valószínúleg babás lombikos,aki 2 petezsákkal indult,de csak 1 maradt meg.De így is örülünk nagyon
Szia kedves kérdező! Nem olvastam el az összes hozzászólást, de ha jól vettem ki abból ahogy átfutottam amit írtatok, akkor biopsziával nyerték a "kiskatonákat" amivel megtermékenyítették a petesejteket.
Nálunk is ez a helyzet, a férjemnél azoospermiát diagnosztizáltak, biopsziával nyert spermiumokat használtak fel az ICSI-nél. Mi sajna már két sikertelen lombikon vagyunk túl. Én azt gondolom, hogy aki a mi helyzetünkben van, annak amúgy is kisebb az esélye, így mindenképpen kérjétek vissza mind a két babócát. Így növelve az esélyeket.
Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen a beültetés, légyszives majd írd meg, hogy mi lett?! :-)
A ciklus.hu-n van lombikos fórum, sok kedves sorstársunk van ott. Szívesen látunk Téged is! Sokaknak közülük már sikerült, többeknek elsőre...
Nagyon sok erőt, és sok sikert kívánok!
Üdv.: Andi :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!