2 embrióból mennyit ültettetnétek vissza?
3 megtermékenyített petesejtből 2 fejlődik szépen. Elvben kedden lenne a beültetés.
Az 1 és a 2 mellett is szólnak érvek. Ti hogyan döntenétek, és miért?
Köszi
Én szerencsére spontán estem teherbe, de itt nem is gondolkoznék. Mindenképp beültettetném a két embriót.
Nem lenne szívem rábökni egyikre sem, hogy "Ő marad, Ő megy". Ennyi :)
/ezzel természetesen nem szeretném leszólni azt, aki csak egyet vállalna be
Az attól függ, hogy milyen régóta próbálkozom a babával. Ha nagyon régóta akkor biztos ami biztos mindkettőt. Ha még csak az elején lennék a dolognak, akkor csak egyet.
De ez persze még sok mindentől függ. Pl, hogy ha úgy adódik tudtok-e egyszerre két babát nevelni.
Most vagyunk 3 éves házasok, és szigorúan véve ennyi ideje próbálkozunk, de ez az első beültetés.
Nem államiban vagyunk, szerintem ott nem szántak volna ránk enni időt és energiát, ott biopsziánál nem kutattak volna addig, míg találnak valamit.
Bár van protekciónk, azért sok pénzt felemészt.
Kettővel talán jobbak az esélyek.
Statisztikák szerint általában az egyes terhesség gyakoribb lombiknál is (úgy, hogy kettő embrió lett beültetve). Nekem kettőt ültettek be, 3. beavatkozásra sikerült és 1 baba maradt! Mindenképp kettő mellett döntenék, a tesónál is így fogunk eljárni, de nálunk ez nem is volt kérdés.
Üdv
6 hónapos lombikbaba anyukája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!