Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 embrióból mennyit ültettetné...

2 embrióból mennyit ültettetnétek vissza?

Figyelt kérdés

3 megtermékenyített petesejtből 2 fejlődik szépen. Elvben kedden lenne a beültetés.

Az 1 és a 2 mellett is szólnak érvek. Ti hogyan döntenétek, és miért?

Köszi

2011. aug. 14. 17:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%

Én szerencsére spontán estem teherbe, de itt nem is gondolkoznék. Mindenképp beültettetném a két embriót.

Nem lenne szívem rábökni egyikre sem, hogy "Ő marad, Ő megy". Ennyi :)

/ezzel természetesen nem szeretném leszólni azt, aki csak egyet vállalna be

2011. aug. 14. 17:30
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem menne, csak a fagyasztóba, azaz kétszer lenne majd beültetés. (feltételesen)
2011. aug. 14. 17:39
 3/24 anonim ***** válasza:
Ja, értem :) Akárhogy is döntesz, jó egészséget kívánok Nektek!
2011. aug. 14. 17:47
 4/24 anonim ***** válasza:
mindkettő variácio ellen és mellette is lennének érvek,de ismervén magamat,nem szeretnék egyszerre 2 babát.nkább most egyet,ha nem sikerül akkor legközelebb a mmásikat.
2011. aug. 14. 18:04
 5/24 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy milyen régóta próbálkozom a babával. Ha nagyon régóta akkor biztos ami biztos mindkettőt. Ha még csak az elején lennék a dolognak, akkor csak egyet.

De ez persze még sok mindentől függ. Pl, hogy ha úgy adódik tudtok-e egyszerre két babát nevelni.

2011. aug. 14. 18:05
 6/24 A kérdező kommentje:

Most vagyunk 3 éves házasok, és szigorúan véve ennyi ideje próbálkozunk, de ez az első beültetés.

Nem államiban vagyunk, szerintem ott nem szántak volna ránk enni időt és energiát, ott biopsziánál nem kutattak volna addig, míg találnak valamit.

Bár van protekciónk, azért sok pénzt felemészt.

Kettővel talán jobbak az esélyek.

2011. aug. 14. 18:39
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Statisztikák szerint általában az egyes terhesség gyakoribb lombiknál is (úgy, hogy kettő embrió lett beültetve). Nekem kettőt ültettek be, 3. beavatkozásra sikerült és 1 baba maradt! Mindenképp kettő mellett döntenék, a tesónál is így fogunk eljárni, de nálunk ez nem is volt kérdés.

Üdv

6 hónapos lombikbaba anyukája

2011. aug. 14. 18:46
 8/24 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt.
2011. aug. 14. 19:21
 9/24 A kérdező kommentje:
Az elején még hármasikreket vizionáltunk. :)
2011. aug. 14. 19:27
 10/24 anonim ***** válasza:
47%
Hét én egyet ültetnék be. Mert ha ne adj Isten valami gond van a terhességgel (nem feltétlenül az embrió miatt, hanem bármely hormonális dolog, stb), és elmenne a baba, akkor még marad egy esély, nem kell újra végigcsinálni az egészet, "csak" egy beültetést. Ha megfogan a baba, és később szeretnétek megint, akkor meg ott a másik embrió (ha esetleg ismét nem jönne összes természetes úton). Szóval én egy baba mellett döntenék.
2011. aug. 14. 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!