Aki pozitívnak írja, ha ezt elvinnéd egy nőgyógyászhoz, tuti körberöhögne, mert negatív!
2011. aug. 14. 14:55
23/41 anonim válasza:
Szia,
körülbelül 100 db tesztet csináltam életemben, van már egy kisfiam, most a tesót várom, de ez az 5. terhességem, sajnos elveszített babáim is voltak....
a lényeg, hogy szerintem ez egyértelműen pozitív, természetesen mivel a nemvárt előtt vagy, még tesztelnék a helyedben.
egy 2,5 éves kisfiú anyukája és 18 hetes kismama :)
2011. aug. 14. 15:47
24/41 anonim válasza:
tegnap előtt kellett olna neki megjönnie... a nemvárt után van!
mi újság kérdező?
2011. aug. 14. 16:29
25/41 anonim válasza:
ez a teszt pozitív! nekem is ilyen volt, bár még a nemvárt előtt.
Tegnap uh is megerősítette a babát, bár a dokim mondta, hogy mostanában nagyon sok fals pozitív terhességi teszttel találkozott!
2011. aug. 14. 17:51
26/41 anonim válasza:
Ott van a csík, de ez szerintem nem pozitív. Nekem zsáknyi ilyen csíkos tesztem van a Gabriellből és nem voltam babás. amikor babás voltam, akkor olyan erős volt a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Nem tudom ez hányadik DPO-n készült, de nekem ilyen volt 5 nappal ezelőtt és másnap megjött.... De azért drukkolok, hogy nálad ne így legyen és erősödjön.
2011. aug. 14. 18:34
27/41 anonim válasza:
Szió!
Anno nekem ugyanilyen volt, vagy talán még kicsit erősebb , de nem volt baba:( Tesztelj pár nap múlva újra, és írd meg mi lett!!
2011. aug. 14. 21:21
28/41 anonim válasza:
Nekem volt ilyen halvány csík a teszten és terhes voltam.
4 gyerekes.
2011. aug. 15. 08:32
29/41 A kérdező kommentje:
Kedves ,negatívosok':)nem feltétlenül kell erősnek lennie a teszt csíknak.És elvittem dokihoz magammal nem röhögött körbe sőt.Ez egy 5 hetes kis halvány csík:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!