11/41 anonim válasza:
miért írjátok hogy negatív??ott a csík és kész, csak HALVÁNYAN!
itt a negatívján is jól látszik:tessék:
ne aggódj :)
2 kisfiú anyuja
12/41 anonim válasza:
Bár én sem látom a másik csíkot, de miért írtok olyat, hogy a terhességet mutató csíknak is erősnek kell lennie?
Honnan vettétek ezt a butaságot???
Ha a kontrolcsík megjelenik és mellette halványan a másik csík, az bizony pozitív.
Ha ott a csík, akkor gratulálok és azért holnap is csinálnék a helyedben még egyet:-)
13/41 anonim válasza:
23:10 vagyok.
Azért az is fontos, hogy a használati utasításban megadott időintervallumon belül jöjjön ki a tesztcsík. Azt figyelted?
14/41 anonim válasza:
Ne aggódj!Az enyém is ilyen volt először.Rá egy hétre már mind két csík nagyon erős volt!Ez pozitív!!!!Egyébként meg nincs olyan,hogy tévesen pozitívat mutasson!
15/41 anonim válasza:
Ez bizony pozitív csak még talán kellene 1-2 napot várni a következő tesztel hogy erősebb legyen.De ez akkor is pozitív!! Gratulálok :-)
16/41 anonim válasza:
Ha negyvenszer lepontoztok, ez akkor is negatív! Ha tetszik, ha nem...
19/41 anonim válasza:
Szerintem is van ott halvány második. Kíváncsian várom a további teszteket, írd majd meg!!
20/41 anonim válasza:
Én is látom a 2. csíkot, halványan, de látom!! Pár napo múlva tesztelj megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!