Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szokásos kérdés! Ki nem várja...

Szokásos kérdés! Ki nem várja holnapra? :D

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom! Ki van még így? Kistesót szeretnénk, de eddig még sajnos várat magára. Ez lesz az 5. ciklusom mióta próbálkozunk. Semmi előjelét nem érzem. Bár ez a lányomnál is így volt! van bekészítve már egy teszt a szekrénybe, de nem akarom ellőni feleslegesen! :D Drukkoljunk egymásnak hátha segít! :D
2011. aug. 12. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neked azért gratulálok , sok egészséget kivánok,
2011. aug. 17. 09:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Azért folyamatosan bennem van a frász, csak igyekszem elhessegetni. Félek nehogy baja legyen, és nehogy ne legyen szívhang ha megyek dokihoz. Még mindig nem jelentkeztem be. Szombaton töltöm be az 5. hetet. Szóval nem a jövő héten, hanem azután kellene mennem.
2011. aug. 18. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Elözö válaszolo vagyok . Ne parázz, probálj másra gondolni , pihenjél sokat , és gondolj arra hogy minden rendben lesz . Én is idegeskedtem , féltem ,hogy nehogy baj legyen , és itt van mi lett . Én azért paráztam be mert már elozö nap is gőrcsölt a hasam azt hittem ez vele jár. Szoritok neked , sok egészséget kivánok .
2011. aug. 18. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!