Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoknya kérdés. Holnapra kell...

Szoknya kérdés. Holnapra kell választ adnom. Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés
14 lány van az osztályba, ebből 3 an vékonyak, a többiek eléggé teltek, 60 fölött vannak, 160cm kb, nagy combok, úszógumik. ezen felül 2 lány olyan 80kf körül is van. Az osztály azt szavazata meg, hogy magasított derekú szoknya legyen mindenkin. de az nem lesz túlságosan gáz. matrózblúzt fogunk viselni betűrve. nem fogja nagyon kidobni a csípőt derekat, vagy előnyös lesz?
2010. okt. 18. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
a magas derekú szoknya ponthogy lenyomja az úszógumit, szerintem az mindenkinek jó lesz. arra figyeljetek majd, hogy ne ceruzaszabású, hanem A-vonalú legyen, így mindenkinek jó fog állni!;)
2010. okt. 18. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
a magasított szoknyával nem lenne baj, ha a matrózblúzt nem betűrve hordanátok. Próbáljátok azt megszavazni, hogy kívül legyen a blúz, és akkor semmi probléma. Egyébként nekem most lesz a szalagavatóm, matrózblúzban leszünk, és kívül hordjuk a blúzt. Őszintén szólva még sosem láttam betűrve hordani, pedig már vagy 5 6szalagavatót végignéztem, iszonyat idétlenül nézhet ki..
2010. okt. 18. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
épp ez az. ha magasított a szoknya, akkor a felsőt betűrve hordják. ha nem tűrjük be, akkor minek a magas derék?
2010. okt. 18. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálunk is. Mármint magasított derekú szoknyát akarnak, ceruza szabásút... Nekünk is be lesz tűrve az ing, nálunk ott a probléma, hogy, nekünk vékonyabb lányoknak nagyon nem tetszik a szoknya, akik meg 70+ban vannak kilóban, simán megszavazták.... 18L
2010. okt. 18. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyönyörű lesz, ahogy a sok kismalac büszkén vonul, mert lehet, hogy a derekán nem látszik majd a háj, de nem párolog el, és a szoknya felett előbukkan...

Igazából a csinos, nem túl vékony, de még vékony, formás nőkön áll jól, mellesleg matrózblúzhoz nem is passzol, meg azt betűrni...

Véleményem szerint mindenképpen borzalmasan néznétek ki. Sose értettem ezt az utolsó divat szerint, meg szaténből meg ilyesmiből varrassunk ruhát dolgot. Egy egyszerű szabású kosztüm mindenkinek jól állna, ahhoz lehet a matrózblúzt is felvenni, és még a későbbiekben is lehet hasznosítani vizsgákon, állásinterjúkon.

Esetleg, ha meg lehetne beszélni az igazgatóval, mi úgy csináltuk, hogy kiválsztottuk az anyagot, és abból kellett, a többiben szabad kezet kaptunk, így jól is állt mindenkinek (akinek van önkritikája meg ízlése) és aránylag egyformán is festettünk, matrózblúzzal meg pláne lenne összhatás.

2010. okt. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!