Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély? A lenti...

Mennyi az esély? A lenti adatok ismeretében, kb. ha baba van, akkor most hanyadik hétben lehetek?

Figyelt kérdés

Meddig lehet elvetetni? Mikor mutatna már valamit az uh? Ha pl. vérvételből szeretném, , kideríteni, , az általános orvos/háziorvosom nővérkéjét meg lehet kérni, h vegye le a vérem erre a, , kivizsgálásra, ,? Vagy azt csak a nőgyógyásznál? Van okom félni, vagy már paranoiás vagyok?Pár ,,adat,, h ne legyen nagy regény:

március 7/8 - és március 27/28 ,,voltam együtt,, a párommal - ujjazás történt ,,csak,, de félek h belém kerülhetett véletlenül a spermája!

március 7ére vártam a menzit, de 1hetett késett és a 6napos helyett csak 3napos volt a ciklusom.

Március10én, 14én és 26án is csináltam tesztet, mind a 3negatív lett.

Április 3án voltam dokihoz, megvizsgált+uh volt, de azt mondta, nem lát semmit. És hogyha április 20áig nem jönne meg a menzi, menjek vissza. Április 5étől krémes,túrós,fehér folyásszerűségem van, ami viszket is (ah utána néztem ez a valami előfordulhat 30%ban terhességnél, de lehet antikoncepciós mellékhatás (nem szedek bogyót) de akár immunrendszer legyengülés)is.

11én megkaptam a menzit (azaz tegnap) de valahogy mintha ritkább lenne a szokásosnál.

És úgy tűnik, mintha megnőtt volna a hasam -néha ilyen evéshullámaim szoktak lenni időnként (nem csak most, ez nálam szokásos) de máskor mindig comb+fenékre hízok, most pedig a hasam nő! És félek, h baba van a dologban :S !

Kérlek válaszoljatok! Minél több véleményre kíváncsi vagyok!

18/L , párom is 18éves !

2009. ápr. 12. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hahó, emberek!

Az már egyértelmű, hogy nem vár babát!

de fehér, túrós folyása van, nem kéne orvoshoz küldeni??

Lepontozhattok, de sztem ez most neki az elsődleges, s nem az, h "nekem is iylen tüneteim vannak, stb..."

2009. ápr. 16. 08:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Csináltam ma tesztet, ismét negatív lett, úgyhogy már asszem teljesen megnyugodtam :) hisz ha baba lenne akkor már tuti kimutatná :)

A fehér túrós folyásom+viszketésem már elmúlt a fura menzim után :) - ami mégsem volt már most olyan fura, mert már 5napig tartott :)Ja és anyukám (nőgyógyászaton nővérke) adott hüvelykúpot - 4napig használtam- és most úgy tűnik megszűnt ez a probléma :)

Szóval köszönöm a válaszokat! :)

2009. ápr. 16. 14:09
 13/13 A kérdező kommentje:
23:12-es, igen február 7-13ig :) de a mostani is normálisnak tűnt (5napos - átlagoshoz nagyon hasonlító, nem mint a márciusi :) )
2009. ápr. 16. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!