Mennyi az esély? A lenti adatok ismeretében, kb. ha baba van, akkor most hanyadik hétben lehetek?
Meddig lehet elvetetni? Mikor mutatna már valamit az uh? Ha pl. vérvételből szeretném, , kideríteni, , az általános orvos/háziorvosom nővérkéjét meg lehet kérni, h vegye le a vérem erre a, , kivizsgálásra, ,? Vagy azt csak a nőgyógyásznál? Van okom félni, vagy már paranoiás vagyok?Pár ,,adat,, h ne legyen nagy regény:
március 7/8 - és március 27/28 ,,voltam együtt,, a párommal - ujjazás történt ,,csak,, de félek h belém kerülhetett véletlenül a spermája!
március 7ére vártam a menzit, de 1hetett késett és a 6napos helyett csak 3napos volt a ciklusom.
Március10én, 14én és 26án is csináltam tesztet, mind a 3negatív lett.
Április 3án voltam dokihoz, megvizsgált+uh volt, de azt mondta, nem lát semmit. És hogyha április 20áig nem jönne meg a menzi, menjek vissza. Április 5étől krémes,túrós,fehér folyásszerűségem van, ami viszket is (ah utána néztem ez a valami előfordulhat 30%ban terhességnél, de lehet antikoncepciós mellékhatás (nem szedek bogyót) de akár immunrendszer legyengülés)is.
11én megkaptam a menzit (azaz tegnap) de valahogy mintha ritkább lenne a szokásosnál.
És úgy tűnik, mintha megnőtt volna a hasam -néha ilyen evéshullámaim szoktak lenni időnként (nem csak most, ez nálam szokásos) de máskor mindig comb+fenékre hízok, most pedig a hasam nő! És félek, h baba van a dologban :S !
Kérlek válaszoljatok! Minél több véleményre kíváncsi vagyok!
18/L , párom is 18éves !
Hahó, emberek!
Az már egyértelmű, hogy nem vár babát!
de fehér, túrós folyása van, nem kéne orvoshoz küldeni??
Lepontozhattok, de sztem ez most neki az elsődleges, s nem az, h "nekem is iylen tüneteim vannak, stb..."
Csináltam ma tesztet, ismét negatív lett, úgyhogy már asszem teljesen megnyugodtam :) hisz ha baba lenne akkor már tuti kimutatná :)
A fehér túrós folyásom+viszketésem már elmúlt a fura menzim után :) - ami mégsem volt már most olyan fura, mert már 5napig tartott :)Ja és anyukám (nőgyógyászaton nővérke) adott hüvelykúpot - 4napig használtam- és most úgy tűnik megszűnt ez a probléma :)
Szóval köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!