Mennyi az esély? A lenti adatok ismeretében, kb. ha baba van, akkor most hanyadik hétben lehetek?
Meddig lehet elvetetni? Mikor mutatna már valamit az uh? Ha pl. vérvételből szeretném, , kideríteni, , az általános orvos/háziorvosom nővérkéjét meg lehet kérni, h vegye le a vérem erre a, , kivizsgálásra, ,? Vagy azt csak a nőgyógyásznál? Van okom félni, vagy már paranoiás vagyok?Pár ,,adat,, h ne legyen nagy regény:
március 7/8 - és március 27/28 ,,voltam együtt,, a párommal - ujjazás történt ,,csak,, de félek h belém kerülhetett véletlenül a spermája!
március 7ére vártam a menzit, de 1hetett késett és a 6napos helyett csak 3napos volt a ciklusom.
Március10én, 14én és 26án is csináltam tesztet, mind a 3negatív lett.
Április 3án voltam dokihoz, megvizsgált+uh volt, de azt mondta, nem lát semmit. És hogyha április 20áig nem jönne meg a menzi, menjek vissza. Április 5étől krémes,túrós,fehér folyásszerűségem van, ami viszket is (ah utána néztem ez a valami előfordulhat 30%ban terhességnél, de lehet antikoncepciós mellékhatás (nem szedek bogyót) de akár immunrendszer legyengülés)is.
11én megkaptam a menzit (azaz tegnap) de valahogy mintha ritkább lenne a szokásosnál.
És úgy tűnik, mintha megnőtt volna a hasam -néha ilyen evéshullámaim szoktak lenni időnként (nem csak most, ez nálam szokásos) de máskor mindig comb+fenékre hízok, most pedig a hasam nő! És félek, h baba van a dologban :S !
Kérlek válaszoljatok! Minél több véleményre kíváncsi vagyok!
18/L , párom is 18éves !
A fehér túrós , és viszkető folyás egyértelműen gombás folyásra utal!
Szerintem a barátodnak nem kellene koszos kézzel nyúlkálnia benned, talán előtte kezet moshatna..:(
Nos, és ettől terhes nem lehetsz, max csak gombát kapsz!
Nem értem hogy a mai 18évesek hogy ilyen felvilágosulatlanok, és tudatlanok!
Egy gyermekre vágyó fiatal
Hát igen, sajnálom, h az eléggé felvilágosulatlan 18évesek csapatát erősítem, de édesanyámmal nagyon rossz a viszonyom és nincs a környezetemben nálam idősebb nő ismerősöm, esetleg barátnőm, akiben meg tudok bízni és itt + más helyeken neten próbálok utána olvasgatni a dolgoknak, mert pl. a sulimban teljes mértékben elmaradt a felvilágosítás,mert azt hiszik ez a szülők dolga, ok, de ha valaki ilyen helyzetben van, nem sok mindent tehet :(
A párom kezet mosott mindig, meg nem nyúl belém ,,koszosan,, - tisztaságmániás vagyok épp ezért is elég abszurd nekem, bár minden megeshet :(
Köszönöm a válaszodat! Jaj és nem visszafeleselés/leszúrás volt a válaszom eleje, mert nem annak szántam, csak leírtam mi a szituáció (sajna) nálam e téren! (ja és tudom a csak ujjazástól nem lehet teherbe esni, de elenyésző %-ban ha elment a fiú, véletlenül beviheti a spermát a hüvelybe -de lehet ez is csak a paranoiám). Ja és a ,,legjobb,, az egészben, h anyja a szülész/nőgyógyászaton dolgozik, de nem tudok vele beszélni erről a témáról(se másról):(
Még egyszer köszi a választ!
Várom mások véleményét is (esetleg).
Esetleg, hogy megnyugtasd magad, csinálj minden héten egy tesztet, annak ki kell mutatnia! De nem mutat semmit!
Azok alapján, amit leírtál, tutira nem vagy terhes. A has pedig legkorábban a 2. trimesztertől nő, az evéshullámok is leginkább akkor jönnek, amikor már szépen látszódik a pocak, előtte a hányinger, gyakran még a fogyás is jellemző. A dokid is azt mondta, hogy nincs baba! Csinálj a jövő héten is tesztet, hátha megnyugtat!
Első vagyok.
Sajnálom, ha kicsit nyersen válaszoltam.
Amúgy engem pl az apukám nevelt fel 6éves koromtól, és felnőttem valahogy...
És az nagyon helyes, hogy érdeklődsz a dolgok iránt!:)
És mégegyszer ne hari, ha nyers voltam, csak nagyon sokan kérdeznek itt hasonlókat, meg a félékat is, hogy hogyan zajlik le az abortusz, és stb..
Én meg a hozzám hasonlók, meg küszködünk a babáért..tegnap volt az első inszemem, úgyhogy ez most érzékeny téma!
NE harizz!
Köszi szépen!
És igen, rájöttem a komentjeidből, hogy nem az az átlagos felelőtlen kamasz vagy.
Légy boldog, és szerelmes, és csak felelősségteljesen...:)
Nekem meg kb 2hét múlva kiderül, hogy mi is lesz babaügyben.:)
szerintem nem vagy terhes esküre pontosan nekem is ilyen tüneteim vannak,16-ra mondjuk nem várom nekem is kevés volt elözö hónapban a mensim de sajna nem vagyok terhes.
mensi után menj megint dokihoz és ö majd meg mondja mert már látnia kell ha vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!