Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hallom sokszor hogy párok már...

Hallom sokszor hogy párok már milyen régóta próbálkoznak a babával, de van, hogy csak évek múlva sikerül(egészségesen). Miért van ez?

Figyelt kérdés

Ha felezésnél szexelnek, miért történik meg az, h mégsem esik teherbe egy egészséges nő és vannak olyanok akik az első próbálkozásra terhesek lesznek?

Bocsi, kicsit lehet zavaros...

2009. ápr. 12. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Húúú.. :) Ha erre valaki tudná a választ, akkor milliomos nőgyógyász lenne! :))

Amúgy nem tudom.. :( Csak azt tudom, hogy legtöbbször olyan párok "kapják ajándékba nagyon hamar" a babát, akik nem nagyon érdemlik meg.. (itt egy "csoportra" gondoltam).

2009. ápr. 12. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Első fiamra másfél évet vártunk. Nekem nem a ciklus közepén volt a PÉ-m, hanem a ciklus vége felé, elég nehezen vettem ezt észre, így hiába próbálkoztunk. Na meg a sok aggodalmaskodás, görcsölés, s amikor bejelentkeztem egy klinikára kivizsgállásra, 2 nap múlva kiderült babát várok.

Második gyerkőc meg egyből sikerült. Nála meg a ciklusom elején volt PÉ, ezt figyeltem, így jött össze rögtön elsőre.

Nagyon sok tényezőnek kell egyszerre megvalósulnia, hogy egy baba megfoganjon. Ezért is csoda a baba fogantatása! Vannak nők, akik könnyen teherbe esnek, vannak akiknek sosem lehet gyermekük, szerintem a tudomány sem tud ezekre választ adni, egyszerűen ilyen a természet.

2009. ápr. 12. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy év a statisztikai átlag, és ebben benne van az akinek az első és az is akinek csak a 15. hónapban sikerül. Két egészséges ember esetében nagyjából 15-20 % csak az esélye annak, hogy egy ciklusban teherbe esik. Egy kicsit szerencse kérdése is, hogy kire mikor kerül sor. A peteérés csak egyik szükséges feltétele a teherbe esésnek, ezenkívül még sok tényezőnek kell együtt állni, hogy sikerüljön a dolog. Valahol olvastam, hogy a megtermékenyül petesejtek feléből lesz csak baba.
2009. ápr. 12. 13:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

És az hogy lehet h a pé ideje változik? Erre van vmi magyarázat, v cska el kell fogadni?

2009. ápr. 12. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Második voltam. A peteérést sok minden befolyásolja. Sok helyen olvastam, hogy érzelmi dolgok is befolyásolják, de lehet gyógyszerrel is hatni rá.
2009. ápr. 12. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!