Hallom sokszor hogy párok már milyen régóta próbálkoznak a babával, de van, hogy csak évek múlva sikerül(egészségesen). Miért van ez?
Ha felezésnél szexelnek, miért történik meg az, h mégsem esik teherbe egy egészséges nő és vannak olyanok akik az első próbálkozásra terhesek lesznek?
Bocsi, kicsit lehet zavaros...
Húúú.. :) Ha erre valaki tudná a választ, akkor milliomos nőgyógyász lenne! :))
Amúgy nem tudom.. :( Csak azt tudom, hogy legtöbbször olyan párok "kapják ajándékba nagyon hamar" a babát, akik nem nagyon érdemlik meg.. (itt egy "csoportra" gondoltam).
Első fiamra másfél évet vártunk. Nekem nem a ciklus közepén volt a PÉ-m, hanem a ciklus vége felé, elég nehezen vettem ezt észre, így hiába próbálkoztunk. Na meg a sok aggodalmaskodás, görcsölés, s amikor bejelentkeztem egy klinikára kivizsgállásra, 2 nap múlva kiderült babát várok.
Második gyerkőc meg egyből sikerült. Nála meg a ciklusom elején volt PÉ, ezt figyeltem, így jött össze rögtön elsőre.
Nagyon sok tényezőnek kell egyszerre megvalósulnia, hogy egy baba megfoganjon. Ezért is csoda a baba fogantatása! Vannak nők, akik könnyen teherbe esnek, vannak akiknek sosem lehet gyermekük, szerintem a tudomány sem tud ezekre választ adni, egyszerűen ilyen a természet.
Köszi a válaszokat:)
És az hogy lehet h a pé ideje változik? Erre van vmi magyarázat, v cska el kell fogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!