Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek még a babában?

Reménykedhetek még a babában?

Figyelt kérdés
2. napja késik. Minden mensi előtti tünetem meg van (érzékeny mell, \'mindjárt megjön\' érzés, nincs folyás), viszont ma észrevettem, hogy van nagyon kevés krémes folyásom (csak 1-2 cseppnyi). A mellbimbóm, ha hozzáérek, akkor nagyon viszked és a bimbó udvara is megnőtt + nagyon eres.
2009. ápr. 11. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( De nagyon jó, hogy ilyen pozitívan gondolkodsz! Nem szabad csüggedni! Sok sikert a következő hónapra!
2009. ápr. 15. 20:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem szabad görcsösen akarni, mert akkor nem fog összejönni a baba. Úgy vagyok vele, hogy akkor fog jönni, amikor itt van az ideje. Még fiatal vagyok (21), van bőven időm a próbálkozásra! :)
2009. ápr. 15. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!