Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu tesztem 2 napja pozitív...

Az ovu tesztem 2 napja pozitív, tegnap este együtt voltunk, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 11:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

íme az én tesztjeim:

[link]

tegnap volt ovus fájdalmam,ma semmi,lehet ma már megvolt az ovum és lekéstünk?tegnap előtt este voltunk együtt és ma tudnánk este megint.köszönöm ha segítetek!

2011. aug. 9. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:

úgy látom,a legutolsó a legerősebb. 24 óránként végezted a teszteket?

szerintem jó a mai együttlét és ajánlott a holnapi is, mint első negatív nap! (remélhetőleg holnap már negatív lesz!!)

2011. aug. 9. 12:47
 13/21 A kérdező kommentje:
igen 24 óránként,talán 1 óra eltéréssel,többel nem.csak azért izgulok mert szombattól petefészekszurkáim voltak,tegnap meg majdnem leszakadt a hasam,mára már semmi és az előbb olvastam azt,ha elmúlik a fájdalom,akkor már kiszabadult a pete és az ugyebár csak 12 óráig képes megtermékenyülni,de mi csak este 11 felé tudunk együtt lenni :(
2011. aug. 9. 12:56
 14/21 A kérdező kommentje:
de nem csak 2 naponta ajánlott együtt lenni?
2011. aug. 9. 12:57
 15/21 A kérdező kommentje:
meg itt nekem az 5-ös tesztemre is azt mondták,hogy pozitív..a legutóbbi még friss,az még száradni fog,mert a többi is azért világos mert már meg van száradva.
2011. aug. 9. 13:02
 16/21 A kérdező kommentje:
és bocsi,h ennyit pofázok :)
2011. aug. 9. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:

azért mondtunk pozitívat az 5. tesztre, mert nem láttuk a 6-dikat :D

valakinek soha nem lesz erősebb mint a kontroll csík, másnak pedig sokkal erősebb lesz. Ezért kell összehasonlítani a teszteket egymással. Nálad látni, hogy erősödik.

azt olvastam, hogy ha 2 napnál tovább pozitív a teszt, az nem jó jel és azt is, hogy a petesejt 24 órán át életképes, bár egyénenként eltérő lehet.

de sajnos ennyire pontosan nem lehet kiszámolni. mi is agyonsakkoztuk magunkat a férjemmel, s pont a fontos napon nem voltunk együtt, mert a férjemnek már nem ment, hiszen már napok óta a tesztek szerint voltunk együtt.

2011. aug. 9. 13:21
 18/21 A kérdező kommentje:
miért nem jó jel?esetleg nem lesz ovuláció?én azt hittem már megvolt.ráadásul már nincs több tesztem itthon..megyek is ma együtt leszünk még aztán kiderül.köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 9. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:

"Ha az ovulációs teszt több mint 2 napig pozitív, valami nem stimmel: vagy a teszttel van baj, vagy a hormonokkal (pl. PCOS esetén a szervezet több LH-t termel és hosszabb ideig). Bizonyos ovulációt serkentő gyógyszerek is befolyásolhatják a teszt eredményét."

[link]

2011. aug. 10. 08:36
 20/21 A kérdező kommentje:

na,megvártam míg a legutolsó is kiszárad a többihez igazodva.most mit mondanátok?most is 3 nap pozitív?

[link]

2011. aug. 10. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!