Az ovu tesztem 2 napja pozitív, tegnap este együtt voltunk, hogyan tovább?
íme az én tesztjeim:
tegnap volt ovus fájdalmam,ma semmi,lehet ma már megvolt az ovum és lekéstünk?tegnap előtt este voltunk együtt és ma tudnánk este megint.köszönöm ha segítetek!
úgy látom,a legutolsó a legerősebb. 24 óránként végezted a teszteket?
szerintem jó a mai együttlét és ajánlott a holnapi is, mint első negatív nap! (remélhetőleg holnap már negatív lesz!!)
azért mondtunk pozitívat az 5. tesztre, mert nem láttuk a 6-dikat :D
valakinek soha nem lesz erősebb mint a kontroll csík, másnak pedig sokkal erősebb lesz. Ezért kell összehasonlítani a teszteket egymással. Nálad látni, hogy erősödik.
azt olvastam, hogy ha 2 napnál tovább pozitív a teszt, az nem jó jel és azt is, hogy a petesejt 24 órán át életképes, bár egyénenként eltérő lehet.
de sajnos ennyire pontosan nem lehet kiszámolni. mi is agyonsakkoztuk magunkat a férjemmel, s pont a fontos napon nem voltunk együtt, mert a férjemnek már nem ment, hiszen már napok óta a tesztek szerint voltunk együtt.
"Ha az ovulációs teszt több mint 2 napig pozitív, valami nem stimmel: vagy a teszttel van baj, vagy a hormonokkal (pl. PCOS esetén a szervezet több LH-t termel és hosszabb ideig). Bizonyos ovulációt serkentő gyógyszerek is befolyásolhatják a teszt eredményét."
na,megvártam míg a legutolsó is kiszárad a többihez igazodva.most mit mondanátok?most is 3 nap pozitív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!