Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu tesztem 2 napja pozitív...

Az ovu tesztem 2 napja pozitív, tegnap este együtt voltunk, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 11:52
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
még annyit hozzáfűznék,hogy tegnap ugyanolyan volt a csíkom,mint a kontroll,ma már viszont erősebb mint a kontroll.lehet inkább ma este kellett volna akciózni?
2011. aug. 8. 11:58
 2/21 anonim ***** válasza:
az első pozitív teszt utáni negatív napon és az azt következő napon kell együtt lenni.
2011. aug. 8. 12:06
 3/21 A kérdező kommentje:
akkor korai volt az együttlét?várjam meg míg negatív lesz?csak tartok tőle h lekések.
2011. aug. 8. 12:14
 4/21 anonim ***** válasza:
elvilegaz első 2 negatív napon kell.de ha minden másnap eggyütt vagytok utána polcolod a popod biztos nem maradsz le a kisfickók ott lesznek .mi is így csínáltuk most 8 hós a babám
2011. aug. 8. 12:25
 5/21 A kérdező kommentje:
igen mi is minden másnap vagyunk csak együtt,azért aggódom egy kicsit.a popót hogyan kell polcolni? :) én a lábamat szoktam.gratulálok a babához!
2011. aug. 8. 12:53
 6/21 A kérdező kommentje:
akkor ma megszeretgessük egymást,vagy majd ráér holnapután?este tudunk együtt lenni.
2011. aug. 8. 13:08
 7/21 anonim ***** válasza:
szerintem holnap legyetek együtt. a tegnap esti kiskatonák még ott figyelnek, tehát ha mégis most lenne itt az idő, ők teszik a dolgukat :D
2011. aug. 8. 19:14
 8/21 A kérdező kommentje:
jujj remélem!lehet holnap már negatív lesz,de akkor csak este 11 felé tudunk együtt lenni.
2011. aug. 8. 22:42
 9/21 A kérdező kommentje:
sziasztok,ma még mindig pozitív a tesztem 3 napja,tegnap majd leszakadt a hasam annyira fájt,ma már nem.azt hallottam akkor szabadul ki a pete mikor elmúlik a fájdalom.igaz ez?csak este 11 kor tudunk együtt lenni lehet lekések :(bár a tesztem még pozitív.nem értek semmit,kérlek segítsetek,köszönöm :)
2011. aug. 9. 11:58
 10/21 anonim ***** válasza:

biztos pozitív 3 napja? pozitívnak az számít,ha a tesztcsík erősebb vagy olyan erős, mint a kontroll.

itt az enyém:

[link]

láthatod, hogy 4 napon is ott a 2. vonal, de csak az utolsó 2 napon erős, csak ez a 2 nap számít pozitívnak.

2011. aug. 9. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!